linh Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2015 Zdravím, chtěla bych poprosit o radu ohledně Win na notebooku Lenovo. Po instalaci Win 7 mi naskočil error, po restartování se ukáže logo Lenovo a pak už jen černá obrazovka s blikajícím podtržítkem _ Mohu se ještě dostat do biosu a boot manageru, bohužel mi už ale nejde spustit instalace z flash disku ani z dvd > vždy mě to hodí na černou obrazovku s blikajícím _ Citovat
CiD Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2015 Co naskocilo za error? Kdyz nastavis boot primo v biosu tak ti dvd samo nenabootuje? Citovat
Moderators romeno Odesláno Únor 15, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 15, 2015 To by chtelo vice info , treba co to bylo za error a nebo taky treba vyfotit jak to mas nastavene v biosu . Aby to nenabootovalo z flashky a ani z dvd je divny . Ikdyz se mi to nedavno stalo u notebooku acer nebo asus , ted uz nevim . Byly tam Windows 8 a neslo mi nabootovat z flashky instalace win7 . Pomohl az update biosu , ktery pridal funkci legacy bios a pak uz to jelo . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.