Bazim Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Tak co lidi už jste si pořídili tuto hru? Já uvažuji, tak určitě moc rád uslyším vaše recenze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Pořídil bych ale za ty peníze co je třeba do toho nasypat se my to vůbec nelíbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Jo to je šílený to nejvíce pociťuji když jsem z pc přešel pod Xko ty ceny her. Např právě Evolve na PC se dá sehnat za 750 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 To je jedna věc..druhá věc je všechen ten DLC obsah za který dáš dalších 1500,- +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Tak to je ještě šílenější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Ja jsem hrál betu a musím říct, že jako dost zklamání. Vůbec mě to nechytlo. Doufám, že Dying light bude pravý opak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Kupodivu dobre, chytlave, je to zase neco jineho co tu jeste nebylo.. Nejake dlc by mely byt zdarma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 O DLC zdarma pochybuju, od začátku to má být "freemium model" založený na prodeji DLC. Možná nějáké pitomosti..ale jinak si připravte 3000,- za hru + DLC tak aby byla kompletní..což pěkně smrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 je to tak, evolve si koupim jen naprosty blazen, je to simulator how to buy DLC. O teto hre uvazuju az pristi rok vyjde GOTY verze, do te doby diky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 (upraveno) http://m.games.tiscali.cz/preview/dlc-mapy-a-mody-pro-evolve-budou-zdarma-studio-nechce-tristit-komunitu-246893 Upraveno Únor 11, 2015 uživatelem Jiřulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 tak ale to neznamena ze DLC je zdarma :-D stejne si ho musi koupit nekdo koho mas v pratelich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Mapy budou zdarma, kupují se "jen" monstra a lovci a skiny pro ně, což už je dobrá dojárna peněz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Jono když člověk potřebuje jinej skin......jsou to vyhozeny prachy. Jinak hra je dobra a ty vaše dlc....jsou jen skinny a monstra prostě pro lidi který si to nevyexpej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Jsem koukal, že na US Xbox storu je to za 60 doláčů což je o něco výhodnější, ale lze nějak nakupovat z US storu? Protože co jsem četl, tak je to proti podmínkám takto witchovat regiony pro levnější nákup ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo95 Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Já nakupují z US storu ale mi nejde zaplatit kartou. Takže využívám Gift Card z ebay v dolarech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Tak jsem si to nakonec pořídil a lituju i nelituju toho zároveň. Příjde mi, že to moc lidí na X1 nehraje, ale jinak je to zábava, ale co je fakt hrozný je těch 30 FPS. Takovouto hru hrát na 30 fps ... opravdu to není moc příjemné. Při ostatních hrách jsem to tak extra neviděl, ale v Evolve má PC opravdu o dost více navrch a tím pádem i více zábavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 ale jinak je to velmi zábavné a můžete se podívat na dvou hodinový gameplay z online multiplayeru zde: Bohužel jsem zjistil, že Twitch appka v Xbox one neumí nahrávat party chat a tak komicky uslyšíte jen mě :/ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Evolve je Celkem drahá kravina, když není sehraný tým tak se tam akorát plácáte a 10 minut jen tak honíte za bestií která když bude chtít tak vám víceméně kdykoliv uteče pokud je trraper špatný ;) je to hrozně chaotická a rychlá hra, hrál jsem za medica a jako celkem žádná sranda, když jsme byli u monstra a support nebyl schopnej mi dát shield tak mě monstrum celkem rychle zlikvidovalo, jedna rána byl jsem na zemi :D než jsem se stihnul zvednout tak už na mě letěl znova :D a znova na zemi pak mě dorubal pár ranama a bylo po mě celkem bez šance s tím něco udělat jetpack moc nezabral protože se většinou rychle vyprázdnil a nebo jsem někam zapadnul dolu a pak už jsem vůbec neměl šanci, taky nechápu proč třeba vylepšení mojí medigun přidává 5% ke kapacitě, proč se nezvedne třeba její schopnost rychleji uzdravit spoluhráče ? navíc když healuju tým(spoluhráče) který zrovna honí monstrum tak nemůžu sprintovat takže jsem vždycky pak pozadu, no o proti left for dead hrozná kravina, hodnotim to jako laik mám rád střílečky ale evolve jsem po týdnu hraní prodal. Nedoporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.