Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Evolve


Bazim

Recommended Posts

Tak jsem si to nakonec pořídil a lituju i nelituju toho zároveň. Příjde mi, že to moc lidí na X1 nehraje, ale jinak je to zábava, ale co je fakt hrozný je těch 30 FPS. Takovouto hru hrát na 30 fps ... opravdu to není moc příjemné. Při ostatních hrách jsem to tak extra neviděl, ale v Evolve má PC opravdu o dost více navrch a tím pádem i více zábavy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Evolve je Celkem drahá kravina, když není sehraný tým tak se tam akorát plácáte a 10 minut jen tak honíte za bestií která když bude chtít tak vám víceméně kdykoliv uteče pokud je trraper špatný ;) je to hrozně chaotická a rychlá hra, hrál jsem za medica a jako celkem žádná sranda, když jsme byli u monstra a support nebyl schopnej mi dát shield tak mě monstrum celkem rychle zlikvidovalo, jedna rána byl jsem na zemi :D než jsem se stihnul zvednout tak už na mě letěl znova :D a znova na zemi pak mě dorubal pár ranama a bylo po mě celkem bez šance s tím něco udělat jetpack moc nezabral protože se většinou rychle vyprázdnil a nebo jsem někam zapadnul dolu a pak už jsem vůbec neměl šanci, taky nechápu proč třeba vylepšení mojí medigun přidává 5% ke kapacitě, proč se nezvedne třeba její schopnost rychleji uzdravit spoluhráče ? navíc když healuju tým(spoluhráče) který zrovna honí monstrum tak nemůžu sprintovat takže jsem vždycky pak pozadu, no o proti left for dead hrozná kravina, hodnotim to jako laik mám rád střílečky ale evolve jsem po týdnu hraní prodal. Nedoporučuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu