hory1468628670 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Hola, rád bych si pořídil nějakou hru se středověkou tématikou, jedno jestli to bude RPG, TPS nebo FPS. Budu vděčný za jakékoliv tipy :) PS (Assins sem psát nemusíte :) ). V ideálním případě bych rád nalezl čistě reálnou hru, tedy bez prvků fantasy (kouzla, nadpřirozené schopnosti apod.). Něco jako je na PC série Mount and Blade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 čau zkus The Cursed Crusade. [h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Co třeba tohle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hory1468628670 Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 To Samopall: Dik za tip. Hrál jsi to? Co jsem koukal na recenze, tak to v nich totiž celkem sepsuly. To epilepticfishCZ: Na to jsem už narazil a celkem mě to láká :) Pokud jsem to ale dobře pochopil, je to jen čistě multiplayer hra, že? Takže je nutností připojení k netu aby jsem to mohl hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 přesně tak :chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hory1468628670 Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Ok, dik za upřesnění :) A co nějaké další návrhy? Věřím že takových her musí být určitě víc...sice asi ne tolik jako na pc, ale co se dá dělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 hory jj hrál pokud tě takové hry z takového prostředí baví tak tě to bavit bude mě to bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hory1468628670 Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Ok, dik. Koukal jsem že ani není moc drahá, takže to za zkoušku určitě bude stát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.