Tomič Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Zdarec, hledam nekoho, kdo hraje Fifu 15 stylem realneho fotbalu, kdo si zkousi nahravat,kombinovat jak to v pravem fotbalu chodí. Né stylem ze vezme balon z vlastni pulky jednim hracem a cely to prosoluje udela u toho 120klicek a da gol.+ KDO hraje na nastaveni ovladace= aspon SEMI MANUAL. Nejlepsi by bylo MANUALNI, ale na nikoho takoveho jsem bohuzel jeste nenarazil...Hledam nekoho co si chce dobre zahrat fotbal sam za sebe a pokecat u toho treba. Takze kdyby se nekdo takovy nasel, tak at nevaha a prida si me. Najde me pojd jmenem Tomidza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 (upraveno) zdarec,fifu hraji,ale boužel ne na manual ani semi manual. ale pokud by to nevadilo tak se jmenuju MegaStarsCZ Upraveno Únor 15, 2015 uživatelem ohler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milu8 Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Čau, nastavení gamepadu mám základní, ale taktéž kombinu. OneManShow mě taky nebaví :cheesygrin: Přidám si vás oba, můžem někdy zahrát :? Můj GamerTag je Milu8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 taky mam zaklad,ale nesnasim hrace,co proskilluji cele hriste.Takze jsem spis taky tymovej.KRM KRMATOR .Jsem tam kazdy den... http:// http://console-forum.net/tema/175602-fifa-15-ulovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordKremza Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 Zdravíčko, fifu hraju rád a často.... LordKremza jméno mé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Zandy Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Cus klidne si dam tez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calibros1988 Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Ahoj dal bych fifu taky ale bohuzel nemam a nebim zda by nekdo nasdilel kdo by byl ochotnej a ci to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kromano Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 (upraveno) "kromano" si také sem tam rád zahraje ;-) a už si vás všechny přidal :-) Upraveno Červen 4, 2015 uživatelem kromano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 TonedStatue rad si vzdy zahraju Fifu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 taky bych si zahral s nekym ...czvitacz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 Kdyžtak mi napište, rád si zahraju. Sice jsem teď dlouho nehrál, alo to nevadí :D GT: FakinLaus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.