Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Blbé je, že když je několik lidí ze stejného města, tka se to dost špatně prohlíží, protože ty kolíky jsou jakoby na sobě :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Blbé je, že když je několik lidí ze stejného města, tka se to dost špatně prohlíží, protože ty kolíky jsou jakoby na sobě jn ale kdyz to prbliizis tak se trochu rozjedou a jde to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Aha, tak dík za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 nemas zac doufam ze tu dostanem na tu mapu viic lidii jeste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 no ale kdyby bylo u miho kolicku vic lidi tak bych se nezlobil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Nojo, no, já taky ne ale neuděláš nic!! Ale spousta lidí o tý stránce neví, chce to aby o tom věděli všichni a taky aby se sem všichni přišpendlili!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 mno profilům s číslem vyšším jak 300 to posílam...:D, tak se uvidí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 a všimli jste si, že se tam přihlásili i nějací amíci? Jsme na seznamu.. ehm, na seznamu s PSP updates a jinýma, takže asi budem mít ua chvíli pár členů z francie, pár odtamtud, několik z USA a td. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Mne tam blbne taky prihlaseni. PS: Pisu PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Mne tam blbne taky prihlaseni. PS: Pisu PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Takze jsem dostal zpravu od admina a zatim jsme to nevyresili..:) Tim padem vas vsechny chci varovat, aby jste neklikali na tlacitko logout, pac pak uz se asi nikdy neprihlasite....pokud jste se tedy do mapy vlozili poze jako "add yourself"...bez vytvoreni radneho uctu na frappr. :roll: Good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Sem koukal na tu mapu a v Příbrami je nas tam pomalu víc než v Praze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 to je jenom dobře :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 adminuju to já, zkusíme ty přihlašovací problémy vyřešit, takže .. koukám na to............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 můžu kohokoli bez založeného Frappr účtu vymazat z PSPgamer komunity, tím pádem zanikne jeho členství na mapě a protože neměl založený žádný účet, bude si moci založit nový pod stejným emailem, ALE nikdo nemá členství na PSPgamer mapě bez založeného účtu - v seznamu členů to říká, že KAŽDÝ, tedy i ty MIkeM a Primátore MÝ založený Frappr účet, tj. pokud jste se přihlašovali dole pod mapou a zadávali svůj email, pak jste si vlastně ASI založili účet, na který se můžete přihlásit. Jestli vám nepřišlo heslo, které jste si při založení účtu (zadávalo se tam? u mně je to probíhalo jinak, já jsem admin) na email, může to znamenat, že má váš email nějakou ochranu a ta vám na email email s heslem nepustí. Ale to by bylo jen v případě, že jste nějaké heslo sami zadávali, Frappr žádné heslo (aspoň myslím) negeneruje. Takže, postup jak to vyřešit - napadá mně - napište mi kdokoli s přihlašováním máte problémy a po zadání emailu vám Frappr nepošle "náhradní" heslo a já vás z mapy PSPgamer vymažu a vy se pak zkusíet znovu přihlásit, resp. si založit nový účet, ALE to by nic neřešilo, kdyby jste už ten účet (jak mi to píše) měli a jen se nemohli přihlásit ještě na to kouknu, strpeníčko......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Edit Member: Primátor This Member has a MyFrappr Account. You will only be able to edit this Member's shoutout. jak vydíte - nemůžu editovat žádného z vás, protože MÁTE u frappru účet, ale mohl bych vás smazat (asi jen z naší mapy) - zkusíme to na jednom? Tohle to píše ve výpisu členů Možnost přidat člena bez založení Frappr účtu (nazadává se email.adresa): Edit Members This is what shows up in the map marker popups and the Member List to the right of the map Add New Member (no MyFrappr Account will be created) Name (required) US Zipcode (required) City (required) empty Not in the US? Click Here Shoutout a message to others (optional) Attach Photo (optional) (You can attach at most 1 photo) Tohle je výpis členů - u každého z vás můžu editovat (ale jen shoutout, protože MATE všichni Frappr účet) a SMAZAT vás nevím jestli jen od nás ze skupiny, asi jo, asi jen z PSPgamer komunity, ale účet na váš email zůstane: Member Options formelin * Prague, Prague (Czech Republic) Edit, remove Luky * Tabor, Jihocesky (Czech Republic) Edit, Remove Míša Dlouhý * Earls Colne, England (United Kingdom) Edit, Remove Primátor * Prague, Prague (Czech Republic) Edit, Remove Zkusil bych to odstranit na jednom z vás kdo máte ty problémy, přinejhorším si založíte nový účet (tj.přidáte se znovu do mapy) nebo čím myslíte, že jsou ty problémy způsobené???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 nechal jsem si poslat zapomenuté heslo znovu na email použití při založení účtu - http://www.frappr.com/?a=forgotpass a (Frappr teď hrozně laguje).. po chvíli čekání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 misadlouhy: nechtěl by ses dat třeba do cz já se můžu dát třeba taky do afgánistánu (aby vo tobě věděly-po wi-fi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 ..mi heslo přišlo na email u gmail.com. Takže bych řekl, že pokud si nevzpomínáte na heslo a na email vám žádné nepřijde, je to skoro na jistotu proto, že vám to email blokuje, což by se mohlo dít ovlivnit v nastavení - např. některé webhostingové emaily nebo snad i freemaily (jako seznam.cz)?? mají možnost vypnout na okamžik kontrolu spamu atp., takže vám to do schránky pustí na okamžik všechnu poštu. Zkuste zakázat tento "antispamový" a "antivirový" zámek na svém emailu a zapomenuté heslo vám na něj přijde. Jestli vám to nepůjde, napište mi nebo sem do fóra a zkusíme to ještě nějak dořešit... :-) žádný strach,y všechno nějak jde......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 misadlouhy: nechtěl by ses dat třeba do cz já se můžu dát třeba taky do afgánistánu (aby vo tobě věděly-po wi-fi) no můžu se dát do města kdejsem v Čr bydlel, ale dokud jsem v anglii, má to smysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 mám otázku - chcete, aby bylo v PSP gameru asi polovina lidí ze zahraničí :-))..?? Odzoomujte si na mapš a uvidíte, kdo se nám tam všechni přihlásil.... :-) Je to tím, že nás vidí na Frappr.com a každý kdo má PSP se tam jde přidat.. teď už je asi pozdě, leda že bych 1, odstarnil naší přítomnost na Frappr stránkách a 2, smazal bez servítek všechny mimo Čr a Sr PSP hráče Jak chcete? Nechat to jak to je?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Tak me nic neprislo, vsechny anti-spam ochrany a tadyty blbosti mam vsechny samo vypli a nic. prosil bych o smazani mejo profilu ''Primátor'' Udelam to cele znova i s registraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 mno mě heslo pak na mail přišlo když sem ho zadal...a to mam filtry zapnutý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Tak me nic neprislo, vsechny anti-spam ochrany a tadyty blbosti mam vsechny samo vypli a nic. prosil bych o smazani mejo profilu ''Primátor'' Udelam to cele znova i s registraci Primátor smazán - jen z mapy.. aspoň víme, že ti nemůžu smazat účet, ale můžeme mazat v komunitě.. :-) zaregistruj si novy účet pod jiným emailem a přidej se znovu jako Primátor, a budeš tam, a zapamatuj si heslo :-) čau 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Tak me nic neprislo, vsechny anti-spam ochrany a tadyty blbosti mam vsechny samo vypli a nic. prosil bych o smazani mejo profilu ''Primátor'' Udelam to cele znova i s registraci Primátor smazán - jen z mapy.. aspoň víme, že ti nemůžu smazat účet, ale můžeme mazat v komunitě.. :-) zaregistruj si novy účet pod jiným emailem a přidej se znovu jako Primátor, a budeš tam, a zapamatuj si heslo :-) čau 8) Diky, ted uz se regnu rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.