natelogan Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 tak dneska mi přišlo tohle: Hi 'NateLogan',Welcome to Frappr! You have just created a My Frappr Account. From your Frappr page, you can visit your Groups, see your friends on a map, and more! To Login to your Frappr page, go to: http://www.frappr.com/?a=myfrappr ... jestli to neni práce admina, tak ten jejich reg systém má odezvu asi 3 dny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 v tom prsty nemám - jo, kdyby vám chodily otravný výpisy se členy, tak to zakažte v "my groups" po přihlášení na frappr účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 tak jsem v čechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strachau Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 Je to fajn vědět,že jsme po celý republice,dobrej gang :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 tak dneska mi přišlo tohle:Hi 'NateLogan',Welcome to Frappr! You have just created a My Frappr Account. From your Frappr page, you can visit your Groups, see your friends on a map, and more! To Login to your Frappr page, go to: http://www.frappr.com/?a=myfrappr ... jestli to neni práce admina, tak ten jejich reg systém má odezvu asi 3 dny :D Uz mam taky heslo...prislo nekolikrat jak jsem to zkousel posilat...takze se jdu hned zase zalogovat....SUPER!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 Takze jsem dostal zpravu od admina a zatim jsme to nevyresili..:)Tim padem vas vsechny chci varovat, aby jste neklikali na tlacitko logout, pac pak uz se asi nikdy neprihlasite....pokud jste se tedy do mapy vlozili poze jako "add yourself"...bez vytvoreni radneho uctu na frappr. :roll: Good luck OK lidi, tak jsem se prihlasil zpatky do mapy....ten jejich system opravdu trochu nestiha, ale po 3-4 dnech prislo heslo )a hned nekolikrat :D ), takze jsem se znovu prihlasil. A prislo mi pres vikend i oznameni o vzniku uctu....s heslem,hahahahaha!!! Po 5 dnech :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 Sem koukal na tu mapu a v Příbrami je nas tam pomalu víc než v Praze :-) Pribram jedeeeeeeem!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2006 jj- už jsem tu taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Tak bude mapka v PSPGameru nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 Tak uz sem tam ale zatim tam vidim ze Zlina jen 4 lidi :? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 cool mapa, taky jsem se přidal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 ja taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Tak už jsem tam :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 dobra mapa ale podle me tam neni ani polovina vsech PSP v CR chtelo by to dat vysilace do vsech PSP a lokalizovat je :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 Tak jsem se rozhodnul malinko zalobbovat tohle tema, aby se vsichni novi clenove tohohle fora pridali do NASI mapy PSP fora!!!!! Uz se nam ta republika pekne zaplnuje, ale jak napsal malcolm, urcite tam nejsou vsichni...... Takze na co cekate???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 ale prekvapilo me ze tam je hodne lidi ktere ani neznam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 Hehe, tak to je fakt super vychytávka, už jsem tam taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 ale stejne je to porad malo 2500 lidi tam urcite neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 jsem asi idiot ale nikde tam add nevidim :D :D chci se tam dat takyyyy.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2006 spousta lidi newi jaxe tam pridat a me to napoprve taky neslo a newim cim to je :? divnee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2006 jsem asi **** ale nikde tam add nevidim :D :D chci se tam dat takyyyy.. :) nevim jak je to u novych clenu, ale vedle mapy na prave strane je veliky ctverec, kde jsou veskere polozky k ADD YOURSELF do mapy :-) Trochu ted ten prehled predelali, takze uz to neni tak jak je uvedeno na prvni strance :-) - new verze... ta spravna mapa PSPgamer je tady: http://www.frappr.com/pspgamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batsup Odesláno Září 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2006 sem tam taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Září 25, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2006 dokonce jsem oprasil stare heslo pro spravce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 kurna me to nechce najit žďár nad sázavou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Sem tam taky :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.