Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HDTV z 1080i na 1080p, pls help!

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
  JetXboxercz napsal:
Cau mam ten samej problem.

Tvoje televize stejne jako ta moje podporuje s nejvetsi pravdepodobnosti 1080p pouze pres vstup HDMI.

Takze jestli nemas novou verzi konzole s HDMI vystupem tak si muzes (stejne jako ja) nechat zdat...

No já mám verzi s HDMI mám premium pack. Hele už myslím vím čím to je, jestli máš televizi, která podporuje VGA přípojku, tak si musíš koupit to, potom to jde bez problému(aspon psali). :)

• 0
Odesláno
  JetXboxercz napsal:
Dneska uz maj vsechny druhy xboxu HDMI.

Jestli nemas prachy na novej tak tam ten HDMI vystup tezko nalepis

Však jo, ted jsem to vyzkoušel a jede to na full 1080p, musíš mít ale televizi s VGA výstupem(dá se na to připojit i PC)..za 800 Kč si ho pořídíš, jediná možnost u starých verzí konzole mít full HD :) :bash:

• 0
Odesláno
  JetXboxercz napsal:
Kecáš:wohow:, hod mi sem prosimte nakej link protoze nevim o co se jedna.Ale moje televize to musi podporovat.Nemas nahodou plasmu LG 55 PC 108 uhlopricku ? Ten nazev asi neni presnej protoze jsem v praci a nemam pamatovaka.

No tak já mám nějakou LG za 48 000 Kč, uhlořpíčka je tam 91 cm, no a na ten VGA kabel mám jen jednu zástrčku. Víš jak to vyzkoušíš? Jestli ne, tak jestli máš u PC LCD obrazovku, tak ten drát, který do ní vede(VGA), tak ho vypoj a vyzkoušej jestli ti pujde zapojit do telky. Potom poznáš jestli máš tu zástrčku. :bash:

• 0
Odesláno
  Mike55 napsal:
Ahoj. Mám doma novou HDTV s full HD, takže 1080p, ale na xku se mi nastavilo 1080i, tak jsem šel do nastavení a dal jsem to na 1080p a televize mi napsala, že nemá signál od konzole. Tak jsem klikl na start a dostal jsem se do menu, ale bylo tam zase zpět 1080i :cry:, pls nevíte někdo co s tím?

tak ja to vcera zkusil taky poprve a tak sem na Xku nastavil pouze 1080 (ted nevim ktere to nizzsi) propojil jsme to HDMI <> HDMI to vyssi mi tam neslo.. nevim proc...

kazdopadne ten HDMI kabel je takovej pohodlnejsi...

• 0
Odesláno
  Mike55 napsal:
Jo, to bude na 100% max 1080i, to potom sere, když máš HDMI a zase nemáš televizi, já to mám naopak, mám full HD, ale zase nemám HDMI, ale prý v tom žádný velký rozdíl není v tom full HD, prý laik to nepozná :) :psp:

jojo ja si taky myslim mozna na nejake fakt super velke plose ale na 80cm uhl to neni videt :-) za to je to jednodussi zapojovani .-) HDMI cvak cvak a je vymalovano

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu