kuba.s Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Ahoj zvažuji o koupi Ipad mini 2 ale spousta lidí mě od toho odrazuje neboť nemám pocitať od apple že ten ipadu vůbec nevyužiju.tak se ptám je to velkou překážkou že ho nemám.děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Ahoj zvažuji o koupi Ipad mini 2 ale spousta lidí mě od toho odrazuje neboť nemám pocitať od apple že ten ipadu vůbec nevyužiju.tak se ptám je to velkou překážkou že ho nemám.děkuji za odpovědi Ahoj usetri a kup si xiaomi mi pad stoji 5990,Kč a uděláš lip ver mi je to výkonnější než iPad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Není to vůbec žádná překážka, já bych zvolil ten iPad. iTunes běží v pohodě i na Windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Mam ipad 2 a itunes na netbooku a vse bezi jak ma. U toho ipadu jsem prekvapenej ze na ten slabsi HW vse bezi plynule, dokonce i narocny hry bezi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Únor 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Hodně jsem otom četl a ten apple je prostě lepší než android Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Ty otázka je na co si člověk zvykne a ma rad. Každopádně xiaomi neudelas krok vedle . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Neudelas. Ale je rozdil android kterej uz nepouzivam ani na telefonu a je rozdil iOS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.