ludivitto Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Zdravím, protože se mi nepodařilo dostat data ani z jedné z mých USB flashek zakládám toto fórum - jaké USB flashky používáte? Jaké byste mi doporučili? Díky! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 buracek Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Zdravím,protože se mi nepodařilo dostat data ani z jedné z mých USB flashek zakládám toto fórum - jaké USB flashky používáte? Jaké byste mi doporučili? Díky! :roll: mám emtec 1GB a funguje bezvadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ludivitto Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Pošleš mi, prosím, odkaz do nějakého eshopu přímo na ten tvůj Emtec? Díky. Já už si raději koupím přímo "ověřený" USBčko než abych si koupil další a to mi opět nešlo. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 buracek Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Pošleš mi, prosím, odkaz do nějakého eshopu přímo na ten tvůj Emtec? Díky. Já už si raději koupím přímo "ověřený" USBčko než abych si koupil další a to mi opět nešlo. Díky moc. já i kupoval v kamenným obchodě podívám se kde ji najdu na netu . hold on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 buracek Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Pošleš mi, prosím, odkaz do nějakého eshopu přímo na ten tvůj Emtec? Díky. Já už si raději koupím přímo "ověřený" USBčko než abych si koupil další a to mi opět nešlo. Díky moc. http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTMyNQ==&akce=detail&id=77282 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 buracek Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Zdravím,protože se mi nepodařilo dostat data ani z jedné z mých USB flashek zakládám toto fórum - jaké USB flashky používáte? Jaké byste mi doporučili? Díky! :roll: jo a šlo mi třeba ukládat uložený pozice stažený z netu přímo y pamětový karty třeba SD card nebo MS pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verbatim Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Jakýkoli Kinqston.......je to značka a mě to fachá bezvadně, nemůžu si stěžovat, ale myslim že budou fungovat všechny značkové flashky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ludivitto Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 jo a šlo mi třeba ukládat uložený pozice stažený z netu přímo y pamětový karty třeba SD card nebo MS pro Mě právě playko nebere ani mou miniSD 1 GB kartu od Sandisku (mám ji v mobilu..takže je možné, že je nějak naformátovaná přímo pro mobil..co já vím). Koupím tedy nějaký Kingston. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ludivitto
Zdravím,
protože se mi nepodařilo dostat data ani z jedné z mých USB flashek zakládám toto fórum - jaké USB flashky používáte? Jaké byste mi doporučili? Díky! :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.