ludivitto Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Zdravím, protože se mi nepodařilo dostat data ani z jedné z mých USB flashek zakládám toto fórum - jaké USB flashky používáte? Jaké byste mi doporučili? Díky! :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buracek Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Zdravím,protože se mi nepodařilo dostat data ani z jedné z mých USB flashek zakládám toto fórum - jaké USB flashky používáte? Jaké byste mi doporučili? Díky! :roll: mám emtec 1GB a funguje bezvadně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ludivitto Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 Pošleš mi, prosím, odkaz do nějakého eshopu přímo na ten tvůj Emtec? Díky. Já už si raději koupím přímo "ověřený" USBčko než abych si koupil další a to mi opět nešlo. Díky moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buracek Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Pošleš mi, prosím, odkaz do nějakého eshopu přímo na ten tvůj Emtec? Díky. Já už si raději koupím přímo "ověřený" USBčko než abych si koupil další a to mi opět nešlo. Díky moc. já i kupoval v kamenným obchodě podívám se kde ji najdu na netu . hold on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buracek Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Pošleš mi, prosím, odkaz do nějakého eshopu přímo na ten tvůj Emtec? Díky. Já už si raději koupím přímo "ověřený" USBčko než abych si koupil další a to mi opět nešlo. Díky moc. http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTMyNQ==&akce=detail&id=77282 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buracek Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Zdravím,protože se mi nepodařilo dostat data ani z jedné z mých USB flashek zakládám toto fórum - jaké USB flashky používáte? Jaké byste mi doporučili? Díky! :roll: jo a šlo mi třeba ukládat uložený pozice stažený z netu přímo y pamětový karty třeba SD card nebo MS pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 verbatim Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Jakýkoli Kinqston.......je to značka a mě to fachá bezvadně, nemůžu si stěžovat, ale myslim že budou fungovat všechny značkové flashky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ludivitto Posted December 21, 2007 Author Report Share Posted December 21, 2007 jo a šlo mi třeba ukládat uložený pozice stažený z netu přímo y pamětový karty třeba SD card nebo MS pro Mě právě playko nebere ani mou miniSD 1 GB kartu od Sandisku (mám ji v mobilu..takže je možné, že je nějak naformátovaná přímo pro mobil..co já vím). Koupím tedy nějaký Kingston. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ludivitto
Zdravím,
protože se mi nepodařilo dostat data ani z jedné z mých USB flashek zakládám toto fórum - jaké USB flashky používáte? Jaké byste mi doporučili? Díky! :roll:
7 answers to this question
Recommended Posts