Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Trinity CR3 rgh - nepravidelný glitch po složení?/ rewrite orig NAND back bad block?

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím.

Dělal jsem RGH na XBOX360 Trinity s CR3 Lite. Všechno jelo v pohodě - hrál jsem asi hodinu FarCry4 z hdd, FSD, XexMenu i DL v pohodě nainstalován.

Boot v průměru na 3 glitch - zapojení s 270pF na CPU_RST-ground. Settings: LK2 short, ostatní ALL open, S4-1,S2-1,5.

Po složení konzole dohromady nebootovala. Rozdělal jsem znova a ani pak ne. Glitch bliká ALE. Před složením byl standardní čas mezi glitchema cca 4 s - pravidelně. Nyní se občas zrychlí glitch - třeba během sekundy a je slyšet několikanásobný zvuk jako při glitchi - jako byste startovali auto - třeba 3x za sebou - to dělá asi ventík

Zapojení je přes QSB délka původně cca 50cm. Teď jsem zkoušel různé jiné a nic, pořád stejné - glitchuje, nebootuje.

Měl jste někdo podobný problém? Provedl jsem přepájení a pořád to samé...

Díky za radu/ návrhy.

Mirek.

Upraveno uživatelem mimoa23
Odesláno (upraveno)

Oprava: LK1 bylo closed i před složením. Čili LK1,2 closed, zbytek open.

Edit:

Řekl jsem si, že zkusím zpět nahrát NAND - během kopírování mi JR hlásí vždy Error 202 u sektoru 314. Při původním čtení NAND mi to hodilo e250 u 314 - přemapoval ho JR, předpokládám, že to je normální. Když dám erase nand v JR hlásí také 314 sektor error.

Xbox nebootuje - RROD.

Otázka - mám nějak přemapovat original NAND před zápisem nebo to nevadí, když je vtom sektoru chyba?

Díky za odpověď

Upraveno uživatelem mimoa23

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu