mimoa23 Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 (upraveno) Zdravím. Dělal jsem RGH na XBOX360 Trinity s CR3 Lite. Všechno jelo v pohodě - hrál jsem asi hodinu FarCry4 z hdd, FSD, XexMenu i DL v pohodě nainstalován. Boot v průměru na 3 glitch - zapojení s 270pF na CPU_RST-ground. Settings: LK2 short, ostatní ALL open, S4-1,S2-1,5. Po složení konzole dohromady nebootovala. Rozdělal jsem znova a ani pak ne. Glitch bliká ALE. Před složením byl standardní čas mezi glitchema cca 4 s - pravidelně. Nyní se občas zrychlí glitch - třeba během sekundy a je slyšet několikanásobný zvuk jako při glitchi - jako byste startovali auto - třeba 3x za sebou - to dělá asi ventík Zapojení je přes QSB délka původně cca 50cm. Teď jsem zkoušel různé jiné a nic, pořád stejné - glitchuje, nebootuje. Měl jste někdo podobný problém? Provedl jsem přepájení a pořád to samé... Díky za radu/ návrhy. Mirek. Upraveno Březen 4, 2015 uživatelem mimoa23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 (upraveno) LK1 crystal disable kdyz to neni Corona. Upraveno Únor 25, 2015 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoa23 Odesláno Únor 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 (upraveno) Oprava: LK1 bylo closed i před složením. Čili LK1,2 closed, zbytek open. Edit: Řekl jsem si, že zkusím zpět nahrát NAND - během kopírování mi JR hlásí vždy Error 202 u sektoru 314. Při původním čtení NAND mi to hodilo e250 u 314 - přemapoval ho JR, předpokládám, že to je normální. Když dám erase nand v JR hlásí také 314 sektor error. Xbox nebootuje - RROD. Otázka - mám nějak přemapovat original NAND před zápisem nebo to nevadí, když je vtom sektoru chyba? Díky za odpověď Upraveno Březen 4, 2015 uživatelem mimoa23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.