lexicon Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 A urcite bych si z bezpecnostnich duvodu nahral update CF #4 Maximus... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Tak kdy dáme společně Multiplayer? Ted mám chvilku času dal by někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 mam problém stáhnul jsem si WipeOut Pulse. Normálně jsem to dal do iso. V psp se mi ukáže ikona a ta animace při ní. Když to dam spustit naběhne tam to logo psp(animace na bílém poli), pak se ukáže "sony comuter entertaiment present" a jako by se to načítalo, ale asi tak po půl minutě co je display černý se psp vypne Prosím o radu mám 3.52 M33-4 dík Fidži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 3,71 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 musím mít vešší fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 WipeOut chce minimálně 3.71 na nižšim to nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Mě infrastrukture nejede. Zalogoval jsem se na Playstation store, pak vyplnil ty údaje do hry, celou věčnost se to připojuje a nakonec mi to napíše nějaký error s číslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 A urcite bych si z bezpecnostnich duvodu nahral update CF #4 Maximus... ;) a když mám tu M33 2, a chci tam hodit M33 4 .. tak to staci nakej jeden malej programek, nebo musim delat celej flash znovu?:? Uz mi to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak wipeout je vyborna hra nikdy bych nerekl ze to muze byt tak navykove ale pripomelo me to hru z pc excesive speed nebo tak nejak tam byly auticka a taky s ruznyma bonusama jako je u wipeout v single race Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 objevil jsem sílu Wipe out Pulse Infrastructure multipplayeru .. nejspis me tu nejakou dobu neuvidite:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 objevil jsem sílu Wipe out Pulse Infrastructure multipplayeru .. nejspis me tu nejakou dobu neuvidite:-D Tak jsme dneska hezky zaduelili co? Je to fakt paráda.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 jo jo .. jen kdyby se nemuselo po kazdym zavode cekat 45 sekund na dalsi mapu, nebo nez to kopne do looby .. to je fakt na pest .. vsihni dojeli a ty tam musis 30 sec koukat, kdo ma kolik bodu ... kdyby to aspon promitalo naky zajimavy informace ... ale fakt ne.. jinak squela hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Tak jsem konečně přišel na to jak se dělá vývrtka. Ve vzduchu stačí zmáčknout doprava, doleva, doprava, doleva a barrel roll je na světě, po dopadu získáte boost 8) Great landing :!: Fakt nekecám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Tak jak to tady všichni chvali tak se mi novy WipEout nelibi proste mi prijde ze se tam toho moc od posledniho WipEoutu nezmenilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Tak jsem konečně přišel na to jak se dělá vývrtka. Ve vzduchu stačí zmáčknout doprava, doleva, doprava, doleva a barrel roll je na světě, po dopadu získáte boost 8) Great landing :!:Fakt nekecám :) Hustýýýý .. to určitě zkusim .. moc se to hodí (btw, de to i v Multiplayeru?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 hele sermy, mel bych dotaz .. udelal jsem si vlastni skin, a kdyz ho chci stahnout, porebuju nakou javu, nebop flash . a vubec nevim co. .. tak jak sem koukal, ty uz vlastni skin mas, tak si to asi stahl, se chci teda zeptat, kdyz ti dam muj ucet, jestli bys mi to stahnul z ty stranky, a poslal mi to, abych to mohl pouzit .. .dik:bash: dam ti za to 100 pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Tak jak to tady všichni chvali tak se mi novy WipEout nelibi proste mi prijde ze se tam toho moc od posledniho WipEoutu nezmenilo Není to revoluce, je to evoluce, více tratí a vše dotaženo do konce. Mám pocit že už snad není co vylepšovat, zlepšila se trochu grafika, zvedla se rychlost, tvorba vlastních skinů, výsledky na wipeout-game.com silná infrastructure komunita..... Co víc si přát. Hustýýýý .. to určitě zkusim .. moc se to hodí (btw, de to i v Multiplayeru?) Jo jde, minule jsem předjel týpka těsně před konecem, myslel že už to má jistý ale byl tam skokánek tak jsem udělal Barel rolls a šup po dopadu boost a byl jsem v cíli. Samozřejmě jsou tam borci kteří jsou proklatě rychlí. hele sermy, mel bych dotaz .. udelal jsem si vlastni skin, a kdyz ho chci stahnout, porebuju nakou javu, nebop flash . a vubec nevim co. .. tak jak sem koukal, ty uz vlastni skin mas, tak si to asi stahl, se chci teda zeptat, kdyz ti dam muj ucet, jestli bys mi to stahnul z ty stranky, a poslal mi to, abych to mohl pouzit .. .dik:bash: dam ti za to 100 pts Pokud sis udělal skin, stáhni ho přes PSP, mělo by to jít ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Kolik tak lidi hrava IS mp? Je jich dost v libovolnou dobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Jak kdy ale bezne jsem jezdil v 8 lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 do jedny mistnosti se vejde 8 lidi, vecer tam mas zalozenou furt nakou mistnost a v ni 5-8 lidi .. kdyz zalozis, a proste pockas tak pojedes v 8 lidech ..a to je potom nářez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 ajo, diky to me nenapadlo .. zkusil jsem to a uspesne:-) akorat mi chvii trvalo, nez jsem zjistil, ze musim pustit hru, a tam od tud spustit tu stranku, a pak to stahnout:-) a ja to zkusil bez hry pres explorer a to neslo:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Můžeš uplodovat i svůj profil a dostneš se do tabulky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 vcelku dobra hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Můžeš uplodovat i svůj profil a dostneš se do tabulky :) to ne:-D v tabolce bych byl vespod:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 vcelku dobra hra :D Příspěvek s nulovou hodnotou...:arrow: to ne:-D v tabolce bych byl vespod:-D To je uplně jedno, hraju singl a pak tam vždycky uploaduji profil, abych se porovnal:) Cím víc se blížím k phantom Grid tím je to těžší, už se mni nedaří všechno na zlato........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.