PetraGTC Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Škoda jen že nejsou žádné ofiko templates, dělat skin "na koleni" se mi moc nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 wow skvele, vcera jsem stahl a hodil do psp a zatim nic jineho nehraju (v pataponu jsem se zasekl a - kdo by to rekl - prestal me bavit :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Škoda jen že nejsou žádné ofiko templates, dělat skin "na koleni" se mi moc nechce :) ono nemusis pouzivat zadnej template,staci kdyz das v editoru obarveni celyho skinu treba na bilo, das paletu, tam tlacitko copy a pak uz jenom preneses do photoshopu a delas si co se ti zachce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Čaute... mohl by mně někdo odkázat na download??? nemůžu to najít... jen "demo" a nebo to je dead... díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Tady to je už si to jen stahni (je to 3 od shora).Odkazy fungujou. http://console-forum.net/showthread.php?t=16821&highlight=12%2F2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 spravnej fanatik si ji stejne koupi (tak jako ja) :D btw: uz mam dohrany vsechny gridy na zlato (medium) a ted dojizdim co jde na hard...zacatek celkem sranda,ale s fantomem prijdou ty pravy vybuchy vzteku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 to je fakt pecková hra sice mi nejde ale baví mně to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Jak se pousti vlastni pisnicky ve hre? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Tak jsem se dostal do Phantom grip a musim říct,že to jsou už docela fofry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Jak se pousti vlastni pisnicky ve hre? :) Strana dvě můj příspěvek.:arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Tak jsem se dostal do Phantom grip a musim říct,že to jsou už docela fofry. pockej az pojedes na phantom platinum rush...semry muze potvrdit ze je to neskutecnej humus. musel jsem tu trat jet na easy abych mel zlato...zadna jina trat me takhle nepotrapila jako prave platinum rush (a hlavne black course) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Neskutečnej humus je že addon packy nejsou zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Stáhl už si někdo ty bonus packy? Ať vím o co přicházím, pač platby přes net nebo co to vymysleli za systém není moje hobby. A když už jsme u toho, za loajalitu jsem čekala víc než jen skiny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Mohl by někdo hodit...eh.. Save Data? "Omylem" sem formátnul kartu a zapomněl sem si udělat zálohu a přišel sem o všechny tratě a pod. :( Nechci to jet od znova :(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Mohl by někdo hodit...eh.. Save Data? "Omylem" sem formátnul kartu a zapomněl sem si udělat zálohu a přišel sem o všechny tratě a pod. :( Nechci to jet od znova :(... tady si vyber: http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/938816.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Díky moc ;) ...i za novou stránku :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Potřeboval bych help. Udělal jsem si v tom editoru na wipeout-game.com skin ale nejde mi stáhnout. Nemohl byste mi ho prosim někdo stáhnout a uploadnout někam? A ještě jak to do toho psp dám abych mohl jezdit se svojí lodí Nebo kdo s tim má zkušenosti? Teď se mi to povedlo stáhnout jako obrázek .png ale nevim jak to dát do tý hry. Je to ISO díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 halo pomůže mi někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 když sis udělal skin, tak si v PSP pusť hru, a tam dej Wipeout-game.com (je to 4 v menu, jak tam mas Single player, Multiplayer atd) spustí se ti int prohlížeč, dáš Login, logneš se a tam pak budeš mít ten skin na download, ... stáhněš to přímo v PSP, kompa k tomu už nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 když sis udělal skin, tak si v PSP pusť hru, a tam dej Wipeout-game.com (je to 4 v menu, jak tam mas Single player, Multiplayer atd) spustí se ti int prohlížeč, dáš Login, logneš se a tam pak budeš mít ten skin na download, ... stáhněš to přímo v PSP, kompa k tomu už nepotřebuješ a pres komp to nejde? nemam wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Skvela hra , pekna grafika , propracovana a propojeni pres wifi s jinymi hraci je naprosto jednoduche a bezproblemové :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.