Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím POMOC!! Padání internetu

ohler

Otázka

zdravím mám problém, mám xbox one připojen přes wifi. stane se to že hraju destiny,a najednou se to odhlásí i učet,prostě spadne live,když se chci připojit na wifinu tak zadám heslo,ale napíšeto že heslo je špatně tak to zkusím víckrát a pořád to samý, Včera večer mi to udělalo taky, tak jsem šel do práce,ráno jsem přišel a pořád to nešlo,tak jsem vstal kolem 9 ráno potom a už to jelo,ted odpoledne ve 2 to udělalo zase,a zase u hry Destiny. Nevím co s tím, wifi mám nastavenou dobře, router je za 2000 kč kupováný hlavně kvůli xbox live. Nevíte co s tím? Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

přesně jen u destiny to zatím vždy spadlo a poskytovatel je firma fortech, jinak mám dva xbox jeden doma druhý u přítelkyně,a u přítelkyně je stejnej poskytovatel jako doma,jen u přítelkyně to mám přes kabel a hraji fifu a COD AW a vše v pohodě. a jinak doma to dělalo zatím jen u destiny. nechápu právě proč se mi to nechce ani chytit na wifi když písu dobrý heslo.

Odkaz ke komentáři

• 0

Asi pred 2 tydny jsem zacal hrat Destiny a mam pocit, ze problem je s hrou. Mam optiku pres T-mobile, zadne vypadky nikdy nebyly, vsechny hry hraju v pohode, ale Destiny proste pada ... nekdy jede v pohode, ale jindy mne to ani nenaloguje, jindy zas spadne vprostred hry. Treba v sobotu neslo nalogovat se asi pul dne a kdyz, tak hra spadla po 3 - 5 minutach. V patek vecer ta stabilita spojeni taky stala za starou backoru ... Naopak v nedeli jsem mel jen jeden vypadek za nekolik hodin hrani. Nemyslim si, ze chyba bude v pripojeni, ale spis to bude hrou a jejich servery.

Odkaz ke komentáři

• 0

No me vypadky taky delali jen u Destiny a hraval jsem ji na PS4. Vsechno ostatni jelo bez problemu, ale Destiny treba jelo hodinu bez padu a nebo jsem hral deset minut a vykoplo me to s napisem error at si zkontroluji in. pripojeni. Jak rika kolega vejs, taky si myslim ze maji problem oni. Je prece divne, kdyz ti jine hry bezi v pohode a jen Destiny se sere. Presne jako me.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu