shark1 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 panove, potreboval bych poradit ... uz jsem se dostal relativne daleko, Pagan Mina jsem sejmul, vsechny dovednosti a zbrane mam, pevnosti, veze a tabory dobyte, ale... ale nejak nevim jak dal...aktualne mi to vubec nerika jak dal pokracovat. Asi uz to bude jen neco malo na dokonceni, ale nevim co. Uz tam jen tak bloudim po mapach, sbiram veci z truhel, uz ani nemam za co utracet, ale instrukce jak pokracovat nikde, pritom jeste urcite konec nebyl. Nevite nekdo kde nebo jak zjistim jak pokracovat ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Podívej se na google dej název hry asi takto dělám to i já když si nevím rady ps3 far cry 4 video wlkthrough a najdi si co hledáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Duben 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Panove, potreboval bych pomoct s online trofejema. jsou dve a asi udajne pomerne jednoduchy?, ale potrebuju na to partaka. Idealne nekoho, kdo to treba uz udelal , ze by mi mohl poradit a venoval mi trochu casu nez bych to udelal ja. mam dojem, ze jsou trofeje Brother in Arms a Changing Lanes. diky za pripadnou pomoc. mam ps3, takze predpokldam nekdo kdo ma far cry take na ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Květen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2015 Panove, potreboval bych pomoct s online trofejema.jsou dve a asi udajne pomerne jednoduchy?, ale potrebuju na to partaka. Idealne nekoho, kdo to treba uz udelal , ze by mi mohl poradit a venoval mi trochu casu nez bych to udelal ja. mam dojem, ze jsou trofeje Brother in Arms a Changing Lanes. diky za pripadnou pomoc. mam ps3, takze predpokldam nekdo kdo ma far cry take na ps3. Cus taky bych potreboval helfnout s timto kdyztak si me pridej at se dohodneme .. psn PAPRIKLIN myslim si ze by to meli byt hodne jednoduchy trofeje horsi je to multiplayerem to skoro nikdo nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Květen 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2015 (upraveno) tak porad nic ;-( najde se nejakej dobrovolnik na ty 2 online trofeje, kterej ma cas v noci ? konkretne po pulnoci... Upraveno Květen 22, 2015 uživatelem shark1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Srpen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 tak porad nic ;-( najde se nejakej dobrovolnik na ty 2 online trofeje, kterej ma cas v noci ? konkretne cca kolem pulnoci...dik psn - shark_3d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 panove, prosim o radu... prihlasil se jeden dobrovolnik a chteli jsme udelat ty online trofeje. bohuzel se to nepodarilo, protoze se nemuzeme prihlasit do hry toho druheho. at uz ja pozvu jeho, nebo on pozve me, vzadycky to chvili nacita a pak napise, ze se to nepodarilo. postup je ten, ze jeden z nas "vytvori" hru, posle pozvani priteli a ten klikne na "join" a jak jsem psla vyse, nepodari se to. nevite, v cem muze byt problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Srpen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 má alespoň jeden z vás nat type OPEN(veřejnou IP adresu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 ...hmmm...tak to nevim...zkusim se podivat, ale nevim jestli to nekde v nastaveni poznam ;-) nicmene uplne v pohode hraju jakoukoliv jinou ps 3 hru po netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.