Romix Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Cau vsichni, urcite se s tim taky uz nekdo setkal...Nejakou dobu hrajete a po par tydnech nebo mesicich si joysticky na ovladaci delaji, co se jim chce. Nejvic to clovek pociti u FPS her, kde bud postava sama bezi kupredu a nebo se sama otaci. Joystick je uz zrejme trosku vychozenej a tak se jakoby zasekne v urcite poloze a vy to musite zregulovat, aby to stalo. Resil to uz nekdo nejak? Je to uz 3. ovladac a nechce se mi kazdej pul rok kupovat novej kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Vymen si baterky :D ne kecám ale u žádnýho ovladače jsem se s tímto nesetkal. Leda tak po 3 letech když už jsou analogy vychozeny. Nejses na ten ovladač moc krutej? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Prave ze vubec...jsem na nej neznej... Neblbne to moc. ale kdyz nekde zastavis, tak vidis, jak se sam pohybuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Jestli ho mas půl roku tak ho posli na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.