harpycze Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 ahojte pokazil se my taky xbox mam xbox slim normalne jsem hral a sekl se my vypnul jsem ho a zapl a jak sem ho zapl a do minuty se sekl a kdyz ho pokazde zapnu dela to same skousel jsem vypnou i ze zasuvky a dela to same co stim pls pomozte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Březen 4, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Co takhle napsat vice o svém Xboxu? Mas originál bez úprav, v zaruce nebo už bez zaruky nebo mas upravu RGH, flash mechaniky?Je třeba se trochu rozepsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
harpycze
ahojte pokazil se my taky xbox mam xbox slim normalne jsem hral a sekl se my vypnul jsem ho a zapl a jak sem ho zapl a do minuty se sekl a kdyz ho pokazde zapnu dela to same skousel jsem vypnou i ze zasuvky a dela to same co stim pls pomozte ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.