Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Helldivers


pepaZdepa1468628468

Recommended Posts

Cau, máte už nekdo koupeno ? Neodolal jsem a dneska si ji pořídil. Na storu je pro členy psplus akce tak sem ji hned vzal https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/helldivers/cid=EP9000-CUSA00231_00-HELLDIVERSXBBNDL. Kdyby někdo taky uvažoval o koupi tak si mě přidejte a mužem zahrat je to hlavně multiplayerova hra, až pro 4 hrače :)

Jinak recence zatim vypadají slibně http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=helldivers-dostava-i-ve-svete-dobra-hodnoceni-183369

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, uvažuju o tom, nevypadá to vůbec špatně a recenze jsou vesměs kladné. Vypadá to na hru, která za slušné peníze nabídne hodně zábavy :) a výplata za rohem takže do toho asi půjdu, můj nick do PSN je Rathek-23- tak si mě přidej, určitě budu rád když budeme mít nějakou stabilní partu časem aby se člověk nemusel pokaždé joinovat do publicu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak jde multak ? ja vidim porad vsecky roomy plny :( a pripadne se nepripojim, ac mam nat1 a vsecky ostatni hry makaj

Musis zkouset, taky mi to casto hazelo pri pokusu o join chybu. Pak to zase chvili slo. Pry maji i nejake problemy s pretizenim serveru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Tak v tom případě do toho jdu TAKY,už se těším,mám k použití dva dny zdarma na plusku,tak to poprvé použiju a pak to nějak dokoupím.Já totiž pořídil Secret ponchos(western) a tady je pouze multák a není vůbec single.

Upraveno uživatelem flesh light
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

na základe rád v inej téme som sa rozhodol pre túto hru, zobral som rovno tú super-earth ultimate edition, ale to množstvo zbraní, vylepšení a rôznych vychytávok je pre začiatočníka priamo ohromujúce, takže hľadám niekoho, kto by bol ochotný mi zo začiatku trochu pomôcť, vysvetliť čo upgradovať a čo nie, aký loadout zvoliť pre ktorú misiu a tak.. niečo som googlil, pozrel nejaké videá, ale všetko sú to rady pre vyššie levely a ja hrám zatiaľ iba dive in the park (1) a very easy (2) a už aj tam mám problémy;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně s nízkým levelem je stejně lepší hrát EASY/MED mise, nemá cenu se pouštět do vyšších levelů, než získáš mecha a další výbavu.

Každému vyhovuje něco jiného, nejlépe si to vyzkoušíš sám, popř. koukej co používají jiní.

Na začátku se mi osvědčilo si posílat kulomet, kterým sice střílíš na místě, ale má velkou palebnou sílu, stejně tak statické kulometné věže na obranu. To jsou prvky, které mi chránily prdel na nižším levelu.

Postupně se dostaneš k Mechovi, léčicímu kvéru, který používám do teď a nyní střílím energetickou zbraní, kterou když používáš s rozumem, tak nemusíš přebíjet.

Někdy se stane, že zainvestuješ do nějaké zbytečnosti, kterou ani nepoužíváš, ale to se občas stane, rozhodně je lepší si různé loadouty i vyzkoušet, jestli sedí/nesedí.

Jinak na loadouty pro konkrétní typy misí časem příjdeš, vesměs zrádné jsou bažiny, sněžné krajiny tam je lepší chodit s mechy/OT nebo jetpackem (ten se osvědčil i pro pokročilé mise, kde je hodně nepřátel).

Když jsi sám, vždycky volej SOS, není nic horšího, než když tuhle hru hraješ sám nebo ve dvou. Minimálně ve třech a u těch kruťáckých misí je to furt málo i ve čyřech.

Pokud budeš chtít rychleji získávat lepší výbavu/upgrady, snaž se sbírat SAMPLE. Pro lehčí sběr si našetři na Drona s vyšším upgradem, který ti zobrazí dočasně SAMPLEs na radaru nebo když budeš mít štěstí, tak ho někdo bude mít a aktivně používat.

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ono je to presne o tom množstve DLC, ktoré k tomu boli.. napr. mechov mám dvoch hneď od začiatku, pred chvíľou som získal tretieho.. sample zbieram pomocou UAV drona, ktorého mám upgradnutého naplno a ukazuje mi pozície objectives aj samples.. takisto turret používam vždy na konci misie, keď čakám "na odvoz".. stratagems (okrem už spomenutých) zatiaľ neupgradujem, väčší bordel mám v tom množstve zbraní.. ako som písal, dokopy ich je myslím 21 a ja mám od začiatku odomknutých 14 alebo 15.. takže nechcem upgradovať niečo, čo neskôr nevyužijem.. naplno som upgradol sekundárny revolver, ten mi asi zostane stále.. momentálne mi vyhovuje nejaká AR s názvom NINJA.. z toho, čo som vyskúšal.. čo som videl u iných hráčov, tak páči sa mi nejaká laserová zbraň, ktorá páli nejaký lúč a prehrieva sa, ale neviem, ktorá to je a či ju už mám.. sám som už zvládol aj nejaké easy (úroveň 3) misie, lepšie sa ale hrá so spoluhráčmi.. SOS vysielam vždy hneď na začiatku, ale už sa mi párkrát stalo, že sa aj tak nikto nepridal... pri tejto príležitosti: pokiaľ to stále niekto hráva, tak sa rád pripojím do teamu;) na druhej strane... keď idem do MP a hrám s náhodnými hráčmi, nie je problém.. možno som mal iba šťastie, ale hral som pár misií s lvl 28 a 30 a pomáhali, nekickli ma.. takže zatiaľ sú celkové dojmy len a len pozitívne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu