Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

sdílení ps+ prim a sek účty


N1cCo

Otázka

čau, mám takovej problém, nevim jestli to zvládnu popsat :) kdyžak dovysvětlím :)

Takže: Mám účet na PS4 na kterém je zaplacené roční plusko, ten účet mám na svojí PS4 nastavený jako primární aby se mi to + sdílelo na můj starý účet na kterém už hraju hodně dlouho. Takže můj starý účet mám nastavený jako sekun dární. Po nějaký době si kámoš koupil PS4 a domluvili jsme se, že si vezme ten účet na kterym je plusko a nechá ho ve svojí PS4 jako sekundární a normálně ho bude používat. Táákže vlastně máme plusko na půl (+ si tam kupujeme na půl hry) s tim, že na jeho PS4 je tento účet jako sekun dární a na mojí jako primární. Všechno do dneska šlo, PS+ se normálně sdílela do obou účtů, ale dneska zapnu PS4 a najednou to nejde, na jeho účtu plusko je a na mojem už ne. Všechno je nastavený správně.

Neví někdo co s tím? :( Snad jsem to ze sebe nějak dostal aby to bylo pochopitelný :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Teď jsem tak hodinu a půl volal s podporou, chudák kluk vůbec nevěděl, nakonec poslal žádost do Londýna do nějakýho střediska....

No hale, je to tak 50/50 některý hry z pluska jdou u některých je zámek. Hrát online nemůžu a ve storu už taky nemám, že mám PS+, ale je tam napsáno ať se připojím do programu + :D Restore Licenses jsem zkoušel a nic... Plusko mám do konce roku, takže nevypršelo :( (hlavně na tom druhym účtu normálně jde, jen se přestalo sdílet)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
zhlediska,ze jsi kradl a u sony jsi mel ban a podobny veci,je to naprosto v poradku. bozi mlyne melo pomalu,ale presto melou.

nesnaz te se pomahat zlodejovi, ktery krade sloty. Diky

Jo to je ten tvůj n1cco the gay thief? Já si říkal, že je mi to jméno povědomé. Tak to je fajn, že spravedlnost existuje:thumbup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Zdar, jen se chci zeptat když použiju kupon na cz store a hra stojí třeba o 30kč více můžu to doplatit kreditkou? Nebude stím nějakej problém?

No pokud vim tak minimalni vklad je 150kc, takze tech 120 ti tam asi zbyde. Jestli si to kupujes na svuj ucet, tak neni problem,ale jestli na slot tak ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Manoust ma pravdu, ja kupoval hru za 136kc, a musel jsem minimalne vlozit 150kc, takze tech 14 mi tam zbylo.

N1cCo: treba tim, ze sdilite s kamosem jedno plusko, tim padem Sony prichazi o zisky, ktery by mela, kdybyste si plusko platili kazdej sam?

Upraveno uživatelem Marr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu