army69 Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Zdravím lidi, při prvním spuštění Vity jsem se přihlásil standartně na svůj učet PSN. Na PS4 jsem zadával svoji kreditku tak 5-6 měsícu zpátky, všechno jelo ok ale dnes sem koupil PS Vitu a při tom nastavení tam bylo vše vyplněný jak u PS4 ale chyběla vyplněná kolonka Security code. Tak sem vzal svoji kartu a opsal ho znova..ale PSN mi to už nechce pobrat ani na té PS4..nevíte co s tím?..:cry::cry::cry: (momentálně nemám teda na účtu kačky) :) ale do 15-tyho budou.. Je možný že to Vita chtěla jen zopáknout a nevzalo mi to kvůli málo financím? Opravdu si nevím rady.. Internetoví bankovnictví mám aktivní už jakou dobu. fakt nevím, :cry: pomozte prosím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Zajdi na PSN Store přes PS Vitu a v pravém dolním rohu lze najet do nastavení a zkus tam kartu nastavit celou znovu, jestli ti ji PS Vita přijme, pokud ti fungovala do té doby na PS4 mělo by opětovné nastavení tohle spravit. Popřípadě se můžeš přes PC přihlásit na svůj účet, který je společný jak pro PS4 i PS Vitu a zkusit kartu nastavit na PC, ale tohle jsem nikdy nedělal, tak nevím jestli to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Jestli tam nemas penize,kartu ti to nevezme,pockej na kacky a pak to pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
army69 Odesláno Březen 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 diky ;) aspon ze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.