Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS Vita, credit card information


army69

Recommended Posts

Zdravím lidi, při prvním spuštění Vity jsem se přihlásil standartně na svůj učet PSN. Na PS4 jsem zadával svoji kreditku tak 5-6 měsícu zpátky, všechno jelo ok ale dnes sem koupil PS Vitu a při tom nastavení tam bylo vše vyplněný jak u PS4 ale chyběla vyplněná kolonka Security code. Tak sem vzal svoji kartu a opsal ho znova..ale PSN mi to už nechce pobrat ani na té PS4..nevíte co s tím?..:cry::cry::cry: (momentálně nemám teda na účtu kačky) :) ale do 15-tyho budou.. Je možný že to Vita chtěla jen zopáknout a nevzalo mi to kvůli málo financím? Opravdu si nevím rady.. Internetoví bankovnictví mám aktivní už jakou dobu. fakt nevím, :cry: pomozte prosím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajdi na PSN Store přes PS Vitu a v pravém dolním rohu lze najet do nastavení a zkus tam kartu nastavit celou znovu, jestli ti ji PS Vita přijme, pokud ti fungovala do té doby na PS4 mělo by opětovné nastavení tohle spravit. Popřípadě se můžeš přes PC přihlásit na svůj účet, který je společný jak pro PS4 i PS Vitu a zkusit kartu nastavit na PC, ale tohle jsem nikdy nedělal, tak nevím jestli to pomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu