FunkeIngwer Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 (upraveno) Pozor na podvodníka, který prodává Xbox One. Celá informace v příspěvku moderátora Shadyson. Úprava příspěvku viz edit. Upraveno Březen 8, 2015 uživatelem Shadyson Link na server třetí strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 SPAM Reported. Nebudu ani klikat na odkaz jen si dela reklamu nebo ma phish web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Březen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 SPAM Reported. Nebudu ani klikat na odkaz jen si dela reklamu nebo ma phish web. Jasně tak já chci varovat a jsem spamer? to mám přepsat celou zprávu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Březen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Přímo na zprávu odkaz http://www.boreczek.cz/pozor-na-podvodniky-s-bazarovym-zbozim/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Tak proc to rovnou nenapises sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Březen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Protože se mi to nechce celé opisovat. Jsou tam i obrázky s důkazy a ten člověk byl i tady na fóru....opravdu nemám čas na to vkládat ještě obrázky atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadyson Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 A co varianta Ctrl+C ..... Ctrl+V ??? O té jsi neslyšel ? Linky mažu jako reklamu na server třetí strany. Včera jsem brouzdal po internetu a hledal jsem různé bundly s Xbox One. Sledoval jsem ceny a poté jsem zabrousil na jeden inzertní server, kde někdo prodával Xbox One s Kinectem ještě v záruce, s gold účtem na 9 měsíců, s 5 nainstalovanými hrami a 2 plnými hrami na placce. Cenovka byla až neuvěřitelná a to 3500 Kč. Nedalo mi to a začal jsem se o to zajímat. První jsem si říkal, že se mrknu, kdy a čím byly pořízeny fotky onoho Xboxu. Stáhnul jsem si add-on do Firefoxu- Exif Viewer. Samozřejmě jsem nic nenašel, což bylo zřejmě způsobené úpravou fotek pro inzertní fórum. Tak jsem zkusil vyhledávání podle obrázků, které nabízí přímo Google. Je to až neuvěřitelné, co Google dokáže. Po kliknutí na tento odkaz Vyhledávání podle obrázku se dostanete na vyhledávání podle obrázku. Tam stačí jen kliknout na ikonku fotoaparátu ve vyhledávacím poli a poté vložit fotku, podle které se má vyhledávat. Nebudete tomu věřit, ale našel jsem příspěvek na console-forum.net, který byl naprosto totožný s naprosto stejnými fotkami, ale datum a přezdívka osoby byla naprosto jiná a ona osoba tvrdila, že Xbox byl už prodán a prosí ať je téma uzamčeno. Zde je důkaz a odkaz přímo na oba inzeráty. Nový inzerát a zde Starý inzerát. Je zajímavé, že pokaždé je člověk z jinama a pokaždé má jiné jméno a je jiného pohlaví. Takže lidi bacha na to ať vám poštou nepřijde za pár tisíc třeba cihla. Pro jistotu jsem pořídil důkazy i vyfocením obrazovky, kdyby náhodou inzerát dotyčný smazal. http://www.boreczek.cz/wp-content/uploads/2015/03/Screenshot-2015-03-08-09.02.45.png http://www.boreczek.cz/wp-content/uploads/2015/03/Screenshot-2015-03-08-09.05.08.png http://www.boreczek.cz/wp-content/uploads/2015/03/Screenshot-2015-03-08-09.03.41.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Březen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 No já nevím stránky nejsou moje jen jsem na to narazil a chtěl upozornit ostatní. Kopírovat cizí text jsem nechtěl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 tak uz samotna cena je varovanim..to za prve.A za druhe...duveruj,ale proveruj.Ja pri koupi narazil na dva podvodniky...jedna byla zenska pry delajici na poste a kdyz poslu zalohu,tak mi to posle expres...druha —taky zenska—poslal jsem dotaz na osobni predani a souhlasila s predanim v liberci,no na ten samej inzerat psala i zena a ta byla odkazana do ostravy.Takze jedine a pouze osobni predani proverene vice osobami nebo vice maily,zadne penize predem na ucet...nas.at. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Březen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 To je fakt hruza kdyz si predstavim ze bych dal treba 10000 a dostal cihlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madop Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Ještě nabízí iPhone 5 za 3700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.