Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pozor na podvodnÍky


FunkeIngwer

Recommended Posts

A co varianta Ctrl+C ..... Ctrl+V ??? O té jsi neslyšel ? Linky mažu jako reklamu na server třetí strany.

Včera jsem brouzdal po internetu a hledal jsem různé bundly s Xbox One. Sledoval jsem ceny a poté jsem zabrousil na jeden inzertní server, kde někdo prodával Xbox One s Kinectem ještě v záruce, s gold účtem na 9 měsíců, s 5 nainstalovanými hrami a 2 plnými hrami na placce. Cenovka byla až neuvěřitelná a to 3500 Kč. Nedalo mi to a začal jsem se o to zajímat. První jsem si říkal, že se mrknu, kdy a čím byly pořízeny fotky onoho Xboxu. Stáhnul jsem si add-on do Firefoxu- Exif Viewer. Samozřejmě jsem nic nenašel, což bylo zřejmě způsobené úpravou fotek pro inzertní fórum. Tak jsem zkusil vyhledávání podle obrázků, které nabízí přímo Google. Je to až neuvěřitelné, co Google dokáže. Po kliknutí na tento odkaz Vyhledávání podle obrázku se dostanete na vyhledávání podle obrázku. Tam stačí jen kliknout na ikonku fotoaparátu ve vyhledávacím poli a poté vložit fotku, podle které se má vyhledávat. Nebudete tomu věřit, ale našel jsem příspěvek na console-forum.net, který byl naprosto totožný s naprosto stejnými fotkami, ale datum a přezdívka osoby byla naprosto jiná a ona osoba tvrdila, že Xbox byl už prodán a prosí ať je téma uzamčeno. Zde je důkaz a odkaz přímo na oba inzeráty. Nový inzerát a zde Starý inzerát. Je zajímavé, že pokaždé je člověk z jinama a pokaždé má jiné jméno a je jiného pohlaví. Takže lidi bacha na to ať vám poštou nepřijde za pár tisíc třeba cihla.

Pro jistotu jsem pořídil důkazy i vyfocením obrazovky, kdyby náhodou inzerát dotyčný smazal.

http://www.boreczek.cz/wp-content/uploads/2015/03/Screenshot-2015-03-08-09.02.45.png

http://www.boreczek.cz/wp-content/uploads/2015/03/Screenshot-2015-03-08-09.05.08.png

http://www.boreczek.cz/wp-content/uploads/2015/03/Screenshot-2015-03-08-09.03.41.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak uz samotna cena je varovanim..to za prve.A za druhe...duveruj,ale proveruj.Ja pri koupi narazil na dva podvodniky...jedna byla zenska pry delajici na poste a kdyz poslu zalohu,tak mi to posle expres...druha —taky zenska—poslal jsem dotaz na osobni predani a souhlasila s predanim v liberci,no na ten samej inzerat psala i zena a ta byla odkazana do ostravy.Takze jedine a pouze osobni predani proverene vice osobami nebo vice maily,zadne penize predem na ucet...nas.at.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu