Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak hrát z flash disku?

htomas

Otázka

Zdravím,

mám nový XBOX 360 a s XBOXem bylo hýbnuto, když byla uvnitř hra. Poškrábání jsem nechal vyleštit v JRC, nicméně to vůbec nepomohlo a škrábance stále docela velké. Plus jsem kupoval bazarovou FIFU 15, kde majitel zatajil také škábnutí (to ještě zkusím rozleštit, ale moc tomu nevěřím).

V JRC mi řekli, že je hry lepší nejdříve z nového disku nainstalovat na flashku zformátovanou na FAT32 (HDD nechci kupovat). Potom se disk využije pouze na autorizaci, že je to originál, ale hra se spouští z disku. Jelikož ty disky mám poškozené, tak ale ty hry na flash disk v pořádku asi nepřekopíruji. Je možné si hru stáhnout z internetu na flash disk a pro autorizaci tam nechat ten svůj originální (chyby to hází až po začátku hry, do menu se v pohodě dostanu)? Tak, abych nedostal BAN (XBOX není flashnutý).

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Rozumím, že nejde na flashku stáhnout hry z netu, i když bych pak použil pro autorizaci original disk. Je ale nějaký způsob, jak to tam dostat, když ten můj disk není celý čitelný? Že musí být max 32 GB a naformátovaný v XBOXu, s tím počítám. Jde o to nahrání hry na tu naformátovanou flasku.

Co třeba někde sehnat jiný original hry, ten ve svém XBOXu nainstalovat na flashku. Hru vrátit, mně by se spouštěla z flash disku a pro autorizaci by se využíval můj disk. Šlo by to takto? Nebo nějaké jiné nápady?

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

htomas , delam taky v jrc , nevim kdo ti to cistil , ale tyhle kruhove skrabance , zpusobene pohnutim konzole cistim nekolikrat tydne a zatim si mi nikdo nestezoval ze by to nejelo . Vzdycky se to vycisti pekne ze to nejde ani videt . Bud tam mas ten skrabanec fakt extremni a nebo tu lesticku nemaji moc v poradku na konkretni prodejne .

Je pravda ze parkrat jsem tam mel i docela hluboky ryhy na disku , to je pak nutny vycistit vickrat a plati se misto 50,- , 100,- za cisteni .

Jinak ikdyz si hru nainstalujes a pak si ji poskrabes , stejne bude i tak vyhazovat chybu a nepojede .

Odkaz ke komentáři

• 0

romeno: Byl jsem na Zlicine a lestili to myslim vickrat. Nicmene po vraceni je stav spatny, ze bych nerekl, ze ta lesticka neco vubec vylestila (navic tam mam takove flicky, ty tam predtim myslim nebyly).

S Fifou si zajdu do jineho JRC. Pokud to vylesti tak, ze bude fungovat, tak tam zkusim zajit jeste s tou predchozi hrou. Sice uz mi na Zlicine rikali, ze vickrat ji lestit nechteji, aby ji nesedreli moc, tak stejne mi nejde a je prakticky na vyhozeni...tak to alespon zkusim.

A kdyz rikas, ze i po nainstalovani bude vyhazovat chybu...takze to jsem pochopil spatne, ze kdyz je to nainstalovane, tak disk slouzi jen pro autorizaci a v prubehu hry se nebude tocit? :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

No tak pokud nepomohlo ani nekolikate cisteni pak je to asi extra ryha , to je tezko musel bych to videt :-)

Disk se sice po autorizaci netoci ale stejne ten xbox pozna ze je disk poskrabany a nejde z nej cist . Tezko rict treba si neak docita z disku behem hrani jeste . Ja nevim jak to funguje , to asi jen microsoft .

Ale tohle uz jsem s par lidmi resil a vzdycky hra nesla bud spustit a nebo hazela v prubehu hrani hlasku at vyndas a ocistis disk .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu