Teerry Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 ahoj tady na foru sem videl jak udelat z PSP slim battery -Pandora battery pomoci nakeho programu tak se chci zeptat Zda-li to je možne ...a jake jsou rizika ze se mi to nepovede (co se mi muže přítom poškodit) Diky za odpovedi:?:?:?:?:?:?:?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 ano je to možné....zatím se mi to povedlo pokaždé z více jak 100 pandorování Slim baterie ......ale riziko je vždycjy nějaké :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 tekken mohl bys sem napsat podrobny navod ,jak udelat presne po krocích tu pandořínu batterry byl bych ti vdečny diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Tady ti ho Tekken krasne sepsal... -> http://console-forum.net/showthread.php?t=11173. Pro pripravu memorysticku ktery budes taky potrebovat k flashi ale potrebujes jeste jedno PSP s CF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 on asi mysli emulovani pandory ... ale zda se mi to nejaka blbost ... jak by nekdo mel emulovat pandoru ? dyt to je baterka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Nevim no s emulaci asi bude smula, leda ze by slo PSP pres konektor baterky pripojit na nejakou flashovaci masinu... Ale i kdyby to existovalo tak se to urcite nevyplati neco takoveho porizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Koupil bych pandora battery prodal by mi ji nekdo chci použitou ne! novou !!! napište nabidky diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Mrkni na mapku -> http://console-forum.net/showthread.php?t=17627. Urcite ti to nekdo z tveho okoli za malou uplatu flashne a mas po problemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 pls lidi nevite kde se da sehnat Psp Fat Battery ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 hele to ti vyjde levnejsc kdyz si k nekomu skocis v tvym okolik kdo ti to udela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 a kolik stoji tak nejlevnejsi použita pandora baterka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 to by si musel nekomu napsat kdo ji ma nejakymu typkoj....ta se neprodava v normalnim obchode!a naco ji chces tu pandoras battery...jestli bydlis v nejakym velkym meste tak ti to nekdo udela a budes to mit jeste levnejsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 playcentrum.cz Datel tool battery..tu si kup ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 ale tekku mel by levnejsi kdyby si k nekomu zasel ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 lidi chci se zeptat kdyz chci hrat iso hry pres devhook nemusím mit FM 1.5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 ano, ale je lepší mít CUSTOM FW(např 3.52M33, 3.71M33) a spouštět hry přímo z menu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 madmucho Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Fungují Vám PS1 hry na PSP SLIM 3.73 HX-1 ? Mam tu vedle FAT a na tom jdou spustit v pořádku, na mojem slimakovy najedou a pak se sekne nebo restartuje psp :-/ Celkem skoda rad bych zavspominal na starý pařby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 ale tekku mel by levnejsi kdyby si k nekomu zasel ne??? no urcite by to levnejsi mel, ale evidentne si proste chce koupit pandoru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Teerry
ahoj tady na foru sem videl jak udelat z PSP slim battery -Pandora battery pomoci nakeho programu tak se chci zeptat Zda-li to je možne ...a jake jsou rizika ze se mi to nepovede (co se mi muže přítom poškodit) Diky za odpovedi:?:?:?:?:?:?:?:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts