Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

konzolu xbox one mam z JRC...dokupil som si k nej hned aj druhy gamepad...asi po mesiaci hrania sa mi ten moj gamepad co som mal pri konzole zacal troska rozpadavat- kryty zacali vrzgat...tak som to nejak neriesil a hral som castejsie s tym druhym...co cert nechcel tak uz aj ten mi zacal vrzgat...Chcel by som sa vas opytat, ci vam tie gamepady tiez tak rychlo odchadzaju? :)...a pravdepodobne mi reklamaciu uznaju ze? Reklamoval to uz niekto na takuto zavadu a ked hej pri uznani opravili len chybne plasty alebo menili gamepad za novy kus?...za vase postrehy vopred dakujem.

Odesláno
Zdravím,

konzolu xbox one mam z JRC...dokupil som si k nej hned aj druhy gamepad...asi po mesiaci hrania sa mi ten moj gamepad co som mal pri konzole zacal troska rozpadavat- kryty zacali vrzgat...tak som to nejak neriesil a hral som castejsie s tym druhym...co cert nechcel tak uz aj ten mi zacal vrzgat...Chcel by som sa vas opytat, ci vam tie gamepady tiez tak rychlo odchadzaju? :)...a pravdepodobne mi reklamaciu uznaju ze? Reklamoval to uz niekto na takuto zavadu a ked hej pri uznani opravili len chybne plasty alebo menili gamepad za novy kus?...za vase postrehy vopred dakujem.

Hoď ten šrot do konťáku a kup si PS4!! :cheesygrin:

Odesláno (upraveno)
Hoď ten šrot do konťáku a kup si PS4!! :cheesygrin:

tak to jsem udelal ja

1.Duvod pravě ten ovladac co byl u xone v baleni po pul roce prestalo jit modry tlacitko X,tak jsem koupil novej a po par běhu v cod aw u levyho analog ryha (ale to bych taky neřešil ,ale kdyz jsem mel stejny problemy i u X360 ovladace(za 4roky hrani asi 8 ovladaču )

a to vrzani jak tady řešite,tak to bych moc neřešil u obou ovladaču jenom co jsem je vytah z obalu tak zaclo vrzani, tak jsem to prodal a koupil PS4

Upraveno uživatelem david7090
Odesláno

Já jsem kdysi začínal s PS1 pak jsem koupil PS2. Byl jsem s oběma konzolema naprosto spokojený a bez jediného problému. Pak jsem koupil xbox tu první verzi a po 3rokách šla sr.t! studené spoje na grafickém čipu!! Tak jsem koupil Xbox Slimko a to jelo v poho 3roky ovladač taky v poho bez vrzání až na opotřebenou levou páčku. slezla z toho ta guma ale to je klasické opotřebení. Teď jsem to všechno prodal a koupil PS4 a jsem nadmíru spokojen. Vůbec ji skoro neslyším jak je v provozu. Teď hraju The order a tato hra je náročná na grafiku a slyšel jsem že při hraní je konzole dost slyšet ale ta moje je tichoučká. :) Jsem hodně na grafiku tak proto volba PS4!! Samozřejmě taky jsem zakoupil hned TLOU a taky neskutečný zážitek! a myslím si že jsem dobře investoval a že PS4 ještě do budoucna ukáže svoje RAMENA!! :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu