EliteGamerSVK Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2015 Poradíte mi prosím ktorý externý HDD je najlepší pre X1??? Ide mi o to aby som si mohol naň ťahať hry zo store.. Vďaka.. Citovat
0 hackys Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2015 Záleží, kolik chceš investovat a jak velký prostor potřebuješ. Já mám WD 750GB a funguje perfektně, musíš ale sehnat disk s podporou USB 3.0! Citovat
0 Xmacho Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 http://console-forum.net/tema/173463-xone-a-externi-hdd Citovat
0 Darkzur Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Ja mam 1TB od Verbatimu USB3 za 1800 kc a funguje vse jak ma. Citovat
0 dragoon17 Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Ked uz sme u tych externych diskoch...pozeral som si shopy a 2 TB pod 2500 v cechach nekupite...lenze som narazil na toto http://m.aliexpress.com/item/32279166269.html je to pod 40 dolarov takze clo by som platit nemal...len sa obavam ze coskoro mi prestane fungovat, ale ma znacku samsung :) Citovat
0 hackys Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Ked uz sme u tych externych diskoch...pozeral som si shopy a 2 TB pod 2500 v cechach nekupite...lenze som narazil na toto http://m.aliexpress.com/item/32279166269.htmlje to pod 40 dolarov takze clo by som platit nemal...len sa obavam ze coskoro mi prestane fungovat, ale ma znacku samsung :) Z Číny nekupovat, většinou mají v reálu o dost menší paměť. Veškeré paměti doporučuji kupovat radši u nás. Citovat
0 dragoon17 Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Z Číny nekupovat, většinou mají v reálu o dost menší paměť. Veškeré paměti doporučuji kupovat radši u nás. Ale to je otazne, aj keby mala napr len 1,5 TB, vyjde ta este laacnejsie jak u nas 500gb...a aj tak ked si pozries na vsetkych diskoch mas made in cina abo singapur...lenze u nas sa este musia shopy na tom nabalit tak davaju 50% prirazky...objednam si ho a poviem ako som s nim spokojny...a uvadzaju zaruku 3 roky ako na vsetky samsung disky... Citovat
0 Darkzur Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Přesně tak, většina celosvětové vyráběných HDD je z Asie.... Citovat
0 EliteGamerSVK Odesláno Březen 11, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Ale to je otazne, aj keby mala napr len 1,5 TB, vyjde ta este laacnejsie jak u nas 500gb...a aj tak ked si pozries na vsetkych diskoch mas made in cina abo singapur...lenze u nas sa este musia shopy na tom nabalit tak davaju 50% prirazky...objednam si ho a poviem ako som s nim spokojny...a uvadzaju zaruku 3 roky ako na vsetky samsung disky... Super.. Daj potom pls vedieť ako funguje a či je všetko v poriadku.. Vďaka.. Citovat
0 hackys Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Celkově dění kolem pamětí obecně sleduji a zatím jsem snad nenašel člověka, který by obdržel vysokou paměť za nízkou cenu. Většinou se jedná o kopie pravých harddisků, flashdisků a paměťověk. Mají většinou max. poloviční paměť, a to fakt maximálně. Horší kvalita a žádná záruka, většinou Vám tam tu záruku napíší, ale lze jí uplatit pouze u něj a posílat to do Číny nikdo nebude (vysoká cena pošty). Po emailu ti to nevyreklamuje, maximálně ti dá slevu na další nákup, nebo vrátí pár dolarů. Na hodnocení nehleď, protože si to prý falšují, někteří dají špatné hodnocení a číňan ti napíše, že ti vrátí část peněz, když mu dáš pět hvězd, což většina lidí udělá. Samozřejmě klidně to zkus, je to tvoje rozhodnutí a tvůj názor 8) Citovat
0 honzAK1468628136 Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Kup si disk z druhy ruky za par kacek podle velikosti k tomu ramecek s podporou usb 3.0 a nemusis davat majlant za exterak. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Březen 11, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Jsem taky tehoz nazoru , na HDD bych rozhodne nesetril tim ze to budu objednavat z ciny . Ty jejich pametovy zarizeni to je kvalita jak z trznice . Citovat
0 Mojmir Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Na té tržnici to alespoň vrátíš... Já ještě s pár lidmi jsme objednávali 100% originální Sandisk SDHC karty, jednak moc originálně nevypadaly a druhak ani jedna z nich nefungovala. :wohow: Citovat
Otázka
EliteGamerSVK
Poradíte mi prosím ktorý externý HDD je najlepší pre X1???
Ide mi o to aby som si mohol naň ťahať hry zo store..
Vďaka..
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.