dopitapetr Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Najde se někdo na tuhle fajnovou kooperativní akci? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Ja bych dal, jsem si to ted koupil a sere me, ze tam nikdo neni. To na Vite je to jina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Březen 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Já to pařím na PS3, ale to nijak nevadí, má to cross-play. Tak si mě přidej a můžem zapařit.:wohow: Mám nick na PSN stejný jako tady: dopitapetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Březen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 To to tady fakt nikoho nezajímá? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.