Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vita otázky - dualshock, memory card


Vibo

Otázka

Zdravím, předevčírem jsem koupil slim Vitu a mám pár otázek. Hledal jsem zde na fóru, ale odpovědi jsem nenašel. Pokud jsem se přehlédl, tak se omlouvám a odkažte mě :)

1.) Dají se na Vitě hrát hry s Dualshockem 4 ? Nemyslím Remote Play (PS4), ale přímo spojit vitu s dualshockem4 (přes bluetooth předpokládám).

2. Druhá otázka se týká pamětové karty. V česku se 32-64GB snad nedá sehnat. Koukal jsem na tu 64Gb a vychází cca na 2300 kč včetně pošty. Našel jsem ji na ebay a ještě jednom japonském obchodě, který se tady řešil v jiném vlákně. Nebo existuje jiné, levnější řešení ? Odkud objednat ?

http://www.ebay.com/itm/100-Official-Sony-PS-Vita-64GB-Memory-Card-Playstation-PSV-BRAND-NEW-SEALED-/221357938155?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3389f615eb

nebo

http://www.nippon-yasan.com/lang-en/playstation-vita-japan/5889-sony-playstation-vita-memory-card-64gb.html

Díky moc za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

nippon je super ..

pak je este fajne super ufo... ber podle ceny

ale na vitu toho tak moc nevychazi tak si clovek vystaci i s 32G kartou ... pokud toho nechce mit najednou nainstalovano a rozehrano neskutecny mnozstvi ..

pokud je mi znamo tak mimo remoteplay nejde pouzit ds3 nebo ds4 s vitou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky za odpovědi, ta 64gb karta je jen o cca 300kč dražší než 32gb, to se nevyplatí jít do 32gb. Ještě otázka, slim verze má 1 gb vlastní paměti, když do ní nahraju nějakou hru, poté vložím pamětovou kartu, budu mít přístup i ke hře která je v paměti vity ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ano budeš mít, ale do 1GB se žádná hra skoro nevejde. Jen menší Indie hry. Takže bych doporučoval vše házet jen na kartu.

Mám v té interní 1gb paměti 3 indie hry, které vidím na ploše pouze když ve Vitě není memory karta, když kartu vložím, hry zmizí a vidím jen hry co jsou na kartě :( co dělám blbě ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mám starší model, tohle bych od SONY vůbec nečekal a nikdy jsem se u někoho s tímto nesetkal, je to možné, ale ani u starého PSP GO to takto nefungovalo, pokud jsi prošel celé nastavení a nic jsi nenašel, tak to tak bohužel asi bude. Indie hry si můžeš kdykoliv znovu zdarma stáhnout na svou paměťovou kartu. 1GB není moc místa a neřešil bych to asi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu