representmajkl Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 (upraveno) V menu xboxu v settings zmiňované ikony nesvítí jako ty ostatní zelenobílé ale jsou pouze zelené a nejdou otevřít. Pls o radu. Xko jsme kupoval použité, tak že nevím kdo s tím co prováděl. A pokud chci zapnout například YT, tak mi to napíše Status code 80004005. Nemá to něco společnýho s tím, že nejsem přihlášený na XBOX Live? Budu si nechat dělat RGH úpravu, tak nechci něco pokazit... Upraveno Březen 16, 2015 uživatelem representmajkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Březen 16, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 Tady mas co je to za chybu http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/xbox-live/error-code-80004005 Nejsi nejspíš připojeny k netu, a asi je potřeba byt prihlášeny na Live a možná musíš mít i Gold členství aby sis pustil YT a prohlizec, ale tím si nejsem jistý. Když si budeš nechávat dělat RGH, tak s tím se na internet a na Live ani nedostanes, takže ani na YT. A profil mas vytvořeny aby si ho mohl upravit, proto ti možná nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Oondrap Odesláno Srpen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2016 Mám ten samý problém s ikonama, poradí někdo jak je "zprovoznit"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
representmajkl
V menu xboxu v settings zmiňované ikony nesvítí jako ty ostatní zelenobílé ale jsou pouze zelené a nejdou otevřít.
Pls o radu.
Xko jsme kupoval použité, tak že nevím kdo s tím co prováděl.
A pokud chci zapnout například YT, tak mi to napíše Status code 80004005.
Nemá to něco společnýho s tím, že nejsem přihlášený na XBOX Live?
Budu si nechat dělat RGH úpravu, tak nechci něco pokazit...
Upraveno uživatelem representmajklOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.