sesik442 Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 dobrý večer prosím vás jak se dá zjistit kolik mám zabráno místa na ps3 na disku díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/systeminfo.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 dobrý večerprosím vás jak se dá zjistit kolik mám zabráno místa na ps3 na disku díky za odpověd Settings - System Settings - System Information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sesik442 Odesláno Březen 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Settings - System Settings - System Information díky moc za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Není zač ;) BTW necituj poslední příspěvek + na děkování tu máme tlačítko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sesik442
dobrý večer
prosím vás jak se dá zjistit kolik mám zabráno místa na ps3 na disku
díky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.