Dlaha Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Dneska jsem s kámošem flashnul jeho xbox 360 arcade. Trvalo nám to dobrejch 9 hodin, ale nakonec se povedlo a už aspoň víme jak na to, až si koupím svůj :) Nálepka nebyla problém. Neměli jsme ještě možnost vyzkoušet žádnou záložní kopii, ale všechno funguje jako předtím, tak je to podle mě v pořádku. Mechanika je o dost tišší, protože jsme ji zpomalili na 8x. Rychlost čtení se trošku zpomalila, ale myslím, že to stojí za to, předtím to fakt hrozně řvalo. Trochu mě jenom udivilo, že po flashy se na originálním DVDčku, dodanému přímo k xboxu arcade, objevily demoverze ke dvou dalším hrám a to k Viva Pinata a Surf Up. Napadlo mě, že to tam microsoft schválně dali, aby mohli zjistit pomocí xlive jestli je konzole flashnutá nebo ne. Co si o tom myslíte? Kámoš jen tak nebude svoje xko připojovat k netu tak si svoji teorii neověřím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mican Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Ty dvě dema tam jsou i bez flashe, jen jsi se před tím blbě díval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 jj jsou tam i bez flashe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanabe Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 ta rychlost mechaniky se pak da menit nekde primo v konzoli nebo zase propojenim pres PC? Sem nekde cetl ze pri pomalejsi rychlosti se nektere hry nechteli nacist a pomohlo do dat zase na tu nejvyssi rychlost az Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 S těma demoverzema se mi to nezdá, právě předtím tam měl napsaný že je tam jenom 10 her, po flashi 12. No nevim, už je to jedno :) Ale přísahal bych, že jsem tam ty 2 dema předtím neviděl. ta rychlost mechaniky se pak da menit nekde primo v konzoli nebo zase propojenim pres PC? Sem nekde cetl ze pri pomalejsi rychlosti se nektere hry nechteli nacist a pomohlo do dat zase na tu nejvyssi rychlost az Ta se dá změnit zase jenom přes PC, bohužel. Ale se čtením by snad neměly být problémy, když se všechno pálí na kvalitní verbatimky, tak by to nemělo dělat problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Já pálím na Emtec /bývalá zn. Basf/ a jsou taky super a levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 no nějake rapidní ztišení mechaniky jsem nezbystril ale když hraju assaina tak to řve ale když hraju tony hawks provin grund tak je to tiche jak v dashboru tak neevim a flash jsem delal asi 15 min i s rozdelaním konzole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 no nějake rapidní ztišení mechaniky jsem nezbystril ale když hraju assaina tak to řve ale když hraju tony hawks provin grund tak je to tiche jak v dashboru tak neevim a flash jsem delal asi 15 min i s rozdelaním konzole Třeba to s tím ztišením nebude zas tak horký, kámoš ještě právě nemá moc her, tak moc netestoval. My jsme měli takový zásadní problémy, jako že jsme si nejdřív namapovali špatný porty na SATA řadiče, taky jsme instalovali ovladače SATA a to nám nějak nešlo, protože disketová mechanika to nechtěla brát a tak, ale výsledek se dostavil :D Rozdělávání nám taky dalo fušku, museli jsme si vyrobit z plastu takový ty klíče, protože bez nich nám to prostě nešlo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 no ty klíče jediné co jsem potreboval byl torx 10 tot vse jinak jsem to oteviral tím co jsem doma našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 mě jako ten xbox nepřipadá hlučný:dozey: dá se to:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanabe Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 staci poradne osolit domaci repro soustavu a ani nevim ze XBOX jede:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Já pálím na Emtec /bývalá zn. Basf/ a jsou taky super a levnější jo na ty emtecy jsem taky ze začátku vypaloval,a ani jednu jdeinou hru jsem z nich nespustil,a když jsem tu samou hru vypálil na verbatim tak to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Já nemám s EMTEC žádný problém :-) ale už nejsou u dodavatele :-(takže verbatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxCore Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 potrebuju pomoc prosimmmmmmm. moje ICQ 455 334 679 MAIL fiderman@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboss007 Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Zdravim. chci se zeptat jak flashnout xbox 360, muzete mi nekdo poradit, nebo poslat podrobny navod a jak poznam jakou mam mechaniku mam ARCADE verzi Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 blbá asi otazka :roll: ale jdou flashnout všechny xbox360 arcade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 blbá asi otazka :roll: ale jdou flashnout všechny xbox360 arcade? podle toho jakou má mechaniku ... lito on ty který se montují do všech xboxů nejdou .... jdou jedině vyměnit trochu poupravit a následně flashnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts