Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prázdné obaly na hry?

ccinkyda

Otázka

Ahoj, nevíte někdo kde bych mohl sehnat samotné obaly na hry? dnes mi přišly dvě hry co jsem od někoho odkupoval a neuvedl, že jsou to samotné disky bez obalů...neprodává je tu někdo? nebo kde by se daly sehnat ke stažení, abych si je třeba nechal vytisknout? konkrétně hry Driveclub a The last of us Remastered

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ty krabičky tak stojí, já si je nechávám posílat přímo od Sony a ta jejich krabička vyjde po zaplacení cla + DPH na nějakých 54 Kč. Je to ale originál, těžko říct, jestli Playcentrum má také originál, nebo to má od nejmenované Anglické firmy na obaly za 15Kč/ks.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ty krabičky tak stojí, já si je nechávám posílat přímo od Sony a ta jejich krabička vyjde po zaplacení cla + DPH na nějakých 54 Kč. Je to ale originál, těžko říct, jestli Playcentrum má také originál, nebo to má od nejmenované Anglické firmy na obaly za 15Kč/ks.

Na playcentrum mají napsaného dodavatele Sony. Každopádně je to odrb jak sviňa při výrobních nákladech...

Odkaz ke komentáři

• 0

Nedávno jsem kupoval kredity na PSN v xzone s očekáváním krabičky zadarmo a bohužel sony již vouchery do krabiček nedává - dostanete jen voucher s kódem. Takže jediný způsob pro nepoužitou krabičku je playcentrum (nevím, zda jde opravdu o originál a vzhledem k tomu, že žádný další shop krabičky nenabízí spíše očekávám, že ne), nebo koupě nechtěné hry a její přeprodání dál bez krabičky:-(

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
jestli potřebuješ kredit k doplnění peněženky, tak si to pořid např v jrc a obal máš zadarmo.:D

Jo par kodu v krabkach jeste je , ale prodavame uz i digitalne, dostanes kody vytisteny na A4 :D

Jinak dost podobny jsou bluray krabicky, jen maji tenci hrbet, tak se daji pouzit i ty :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu