flesh light Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 To to bude vycházet postupně?To nejde koupit najednou a hrát normálně singleplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Na konci měsíce vyjde normálně diskova verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Uff,tak fajn.Tohle kouskování to je teda moda,už se těším na singleplayer.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Koukám že už je někde i skladem podívej se na heureku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 Tak jsi měl pravdu.Jsem to objednal na alze na podnělí:wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 No vidíš ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Už jenom dva dny.Já sem tak línej,jinak bych si pro to dojel už ted.:?Raději se budu válet a skuhrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Pokud máš možnost si to nějak vyzvednout tak bych do toho šel ;-) ale tak pokud nějak nespěcháš a počkáš to pondělka až ti to přijde až domu tak proč ne že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Paráda:cheesygrin: nic se nezměnilo.......ani ta grafika.Jak na mě vyskočil poprvé jsem se fakt leknul..... how pathetic. dávám 10/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jak se vrátit?Nikde není jasné,že projít vratama znamená,že se už nedá vrátit.Hledal jsem jak vlézt pro brokovnici a zavřelo mě to do další episody.To je nechutné,že tam není možnost nalézt poslední load....vždycky mě to hodí už od tud. Tohle automatické ukládání byl čert dlužen. Jak jsem měl vědět,že součástka je v druhé místnosti a ted tam ta brokovnice zustala.To je tedy super domyšlené,že si člověk nemůže nahrát load,ale jenom ty automatické,zlaté PC. Jinak super hra i hratelnost jde na medium v pohodě.Ale ted bez té brokovnice to bude survivor. Jinak další věc je,že ty vymyšlené příběhy okolo,to je uplně na nic,místo toho to mělo bejt delší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Skvělá hra,dohraný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.