maro23 Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2015 Zdravím všchny pařmeny, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte, jak to je přesně s půjčováním/prodejem her. 1.Pochopil jsem snad správně, že placky jdou půjčit/prodat kdykoliv X-krát?? 2.Ale jak to je s digitální verzí? Může mi ji někdo na týden třeba půjčit a já mu ji za týden zase vrátím (nějak přes účet přepošlu zpátky)?? Děkuji za odpovědi, moc mi to pomůže. Citovat
0 honzAK1468628136 Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 U placek je to jasny....Bez placky se nehraje. U digitalek by jsi musel kazdou hru kupovat na oddelenej ucet aby jsi ji mohl prodat..... tady mas odkaz jak a sdileni http://console-forum.net/tema/174539-jak-na-sdileni-her Citovat
Otázka
maro23
Zdravím všchny pařmeny, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte, jak to je přesně s půjčováním/prodejem her.
1.Pochopil jsem snad správně, že placky jdou půjčit/prodat kdykoliv X-krát??
2.Ale jak to je s digitální verzí? Může mi ji někdo na týden třeba půjčit a já mu ji za týden zase vrátím (nějak přes účet přepošlu zpátky)??
Děkuji za odpovědi, moc mi to pomůže.
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.