MaraTFSI Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Vzhledem k aktualni sleve na storu se nabizi otazka... je tato hra i na eu storu s cz titulkama? Koupili jste nekdo abyste mi to prosim potvrdili? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Ahoj, dnes jsem koupil a je to s titulkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Hele,ty granáty jsem si navolil a mačkám všechny tlačítka a nic nehází?Jak to děláte?Jak se to hází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Aha,se to musí držet dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 Zdarec. Mate nekdo doma krabicovku? Dnes jsem obdrzel z originalky.cz a uvnitr neni zadny manual, vlastne je tam jenom disk. Cekal jsem nejakej papirek uvnitr... Ted nevim, zda jsem nechytl nejakou OEM verzi hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 u některých her, asi kvůli sluníčkářom a ekodůvodům nedávají manuály. Metro redux je tuším jedna z nich, dále mne napadá třeba shadow of middle earth. U některých zase jen jeden lístek s ovládáním (gow remaster) U oem verzi bys měl mít někde na coveru žlutou samolepku s nápisem, že se hra nemá prodávat samostatně, jinak je hra normální. EDit: a mám doma krabicovku a akorát tam mám lístek s rekmalou na knihu metro 2033 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 mandaz u hodně her, je to "moderní" trend, který začal na ps3/x360 a právě těma kecama o tom, jak šetřit přírodu....jestli chtěj šetřit přírodu, tak by měli začít v Číně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Jak se zde uvádí..je to trend..u ps vita her kolikrát rozbaluju krabičku s očekáváním jako malé dítě jestli tam je alespoň 2 stránková brožura nebo kulový (poslední dobou se to zlepšilo ale první tituly byli hrůza). Stejný trend pozoruju i u XONE releasů a předpokládám, že stejné to bude u PS4. U staré generace bych to nečekal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Nejlepsi je Nintendo... Koupis hru a v krabicce knizka na 2 vecery :D A to se mi libi. Za svy penize dostanu i nejaky to poctenicko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 To už bohužel taky není pravda..3DS a wiiU hry už také mají prd uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 Fakt? Smejdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Ahoj jde hrát multiplayer v 2033 nebo last light? Tady v té redux akci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 Série Metro jsou pouze Singleplayerové hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.