flesh light Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 [h=3] iTrader[/h] iTrader Options [*]Kde a jak v itrader přidat hodnocení kupujícího? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Nikde tady nevidím možnost napsat komentář pod posledního kupujícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 http://console-forum.net/tema/42834-itrader :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Díky žes vložil odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsi Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 jojo kliknout na cislo u feedbacku, to je uplne normalni UX :D neco jako button "pridej feedback" o tom se tady nikdy neslyselo, ale tak to forum funguje uz snad 100 let porad stejne, tak se neni cemu divit /hate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Duben 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 já třeba se vůbec nezajímám ani o fora a o internet vůbec!Ani o to co je fíídbek,takže jsem o tom nikdy v životě neslyšel,stejně jako jsem nikdy v životě neslyšel o fejsbuku takže po vložení jeho odkazu to bylo potom již patrné.Zapomněl jsem to zamknout a tak jsi sem musel vložit jízlivý komentář něž to zamknu.Příště musím být rychlejší. Mě zajímá jenom" KRABIČKA..všechno okolo KRABIČKY(PS4):angle::angle::angle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
flesh light
[*]Kde a jak v itrader přidat hodnocení kupujícího?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts