flesh light Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2015 [h=3] iTrader[/h] iTrader Options [*]Kde a jak v itrader přidat hodnocení kupujícího?
0 flesh light Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 24, 2015 Nikde tady nevidím možnost napsat komentář pod posledního kupujícího.
0 Mandaz Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2015 http://console-forum.net/tema/42834-itrader :roll:
0 flesh light Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 24, 2015 Díky žes vložil odkaz.
0 kejsi Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2015 jojo kliknout na cislo u feedbacku, to je uplne normalni UX :D neco jako button "pridej feedback" o tom se tady nikdy neslyselo, ale tak to forum funguje uz snad 100 let porad stejne, tak se neni cemu divit /hate
0 flesh light Odesláno Duben 3, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2015 já třeba se vůbec nezajímám ani o fora a o internet vůbec!Ani o to co je fíídbek,takže jsem o tom nikdy v životě neslyšel,stejně jako jsem nikdy v životě neslyšel o fejsbuku takže po vložení jeho odkazu to bylo potom již patrné.Zapomněl jsem to zamknout a tak jsi sem musel vložit jízlivý komentář něž to zamknu.Příště musím být rychlejší. Mě zajímá jenom" KRABIČKA..všechno okolo KRABIČKY(PS4):angle::angle::angle:
Otázka
flesh light
[*]Kde a jak v itrader přidat hodnocení kupujícího?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts