mazik Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Zdarec všici nedávno mi přišlo potunene PSP i s USB charge modem a tak sem se rozhodl neco vyskoušet a davam vam tady takovy strašne jednoduchý navod jak na "USB nabíjení 4 AA baterkami" udelal jsem to tak,ze jsem si koupil takovýto box na 4 AA baterky s vývodem : a jeden USB-B kabel kabel jsem rozstrihl: a proste jednoduse spájel drátky červený na červený a černý z boxu baterek na stínení USB kabelu:,a nakonec jsem na to nasadil teplem smrstujicu se buziru a zahral vysledek : do boxu sem dal 4 nabíjeci 2100 Mah AA baterky a vydrželo mi to hrát 4hoiny jenom na USB bez baterky. a takhle to vypada cele kdyz to nabíjí NEW navod pro fat/slim:opet sem so delal s boxem na 4 baterky a koupil jsem si v GM electrinic napájecí konektor s kabelem: a pozor znacka sony tak mi hned na 1. pokus pasnul do zdirky pro nabijecku: a stal pouze 20 Kč nakonec jsem to napajel rovnou na box: cerveny na cerveny (+) a bily na cerny (-) a nokonec konecna fotka ze to opravdu funguje: nelenete se nemusite rozebirat svoje PSP ja ho mam rozebrane protoze jsem toho delal víc:cheesygrin: VSE KE KOUPI:Plastové krabicky na baterky :http://www.gme.cz/cz/index.php?page=product&id=19,napajeci konektor s drátkem SONY:http://www.gme.cz/cz/index.php?page=product&detail=806-123 a klips na 2 drátky z boxu jsou to hed ty 2 první : http://www.gme.cz/cz/index.php?page=product&id=20119 Baterky,Pájku a Cín doufám máte tady je to slibovane video : http://www.youtube.com/watch?v=K44jrhyFHZc a sry za kvalitu nataceno mobilem a ten kabel je tak dlouhy, aby padl do kapsy a nemusel jsem ho nikde tahat :cheesygrin: a jeste neco nejsem zadny profik na eletroniku semtotiz uplny amater takze se nedivt kdyby tady byla naka ta chybicka:cheesygrin: Newadilo by mi pridt to do tutorialu. kopirovani povoleno pouze kdyz bude napsan autor (ja) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 max pro majitele slimu ... ale upni videjko na youtube to mne docela zajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 na videu uz se pracuje :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 jj vypada to dobre ;) Sice ne vzhledove ale uzitkove :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 video je hotowo:bash::D:psp_smiley: a sry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Provedeni teda dost otresny (ta izolacka to je fakt humac, a ta kazda baterka v drzaku s jnou kapacitou taky nic moc :) ), ale vypada to ze funkcni. Pro lidi ktery podnikaji dlouhe cesty od elektricke site urcite uzitecny... Ted jedu na hory tak to mozna taky zkusim. Mozna by se jeste hodilo kdyby si nakreslil nebo popsal zpusob zapojeni baterek na ten USB kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Provedeni teda dost otresny (ta izolacka to je fakt humac, a ta kazda baterka v drzaku s jnou kapacitou taky nic moc :) ), ale vypada to ze funkcni. Pro lidi ktery podnikaji dlouhe cesty od elektricke site urcite uzitecny... Ted jedu na hory tak to mozna taky zkusim. Mozna by se jeste hodilo kdyby si nakreslil nebo popsal zpusob zapojeni baterek na ten USB kabel. njn ja wim ale ted je to jenom provizorni cele to budu mit v teplem se smrstujici se buzirce a baterky sem vzal co em nasel aby se nereklo a schema by mohlo byt jeste dneska vecer zatim zdar vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 a mam jeden takovy dotazek newite jak dat ty obrazky primodo textu aneb jaky strany aby sem ho tammohl dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 chybka se vloudila :D:D:D kde si cital ze kapacita akumulatorov zapojenych do serie sa scitava :D:D:D:D ? lol inac dobry napad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 chybka se vloudila :D:D:D kde si cital ze kapacita akumulatorov zapojenych do serie sa scitava :D:D:D:D ? lol inac dobry napad :) ups ja sem si myslel ze kdyz se scita napeti tak se bude scitat i kapacita ale i tak vemte si treba 2300Mah a j to íc nez origo batrka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Na fata to jde taky, akorát potuněnýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 JJ IDE TO NA VSECHNY psp S NABIJENÍM PRES usb PISTE komu se to povedlo:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Tak sem to dneska konecne upravil do konecne podoby doufam ze se vam bude libit a ze to hodne lidi vyuzije:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 lool to se vazne hodi... :D dop te skoly na nekolik hodin je to dost slusny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 tak me spis napada jestli be to neslo misto usb napajet napajeci konektor z nabijecky, myslim ze by to melo lepsi vyuziti nez v usb portu :).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 tak me spis napada jestli be to neslo misto usb napajet napajeci konektor z nabijecky, myslim ze by to melo lepsi vyuziti nez v usb portu :).... no to by sice melo ale zatim sem nenasel stejny konektor jako je v psp zitra jednu do GM tak se skusim podivat po stejne velikosti a mozna to tadytrochu upravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 zajtra idem cely day zhanat do mesta nabijaci konektor jake ma PSP. Bola by to bomba, mat to, tak to kazdy den berem zo sebov do skoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 udelat si USB charge mod je nejednodusi uprava hardwaru na psp fat, ktera existuje... kdo neni lama a umi rozdelat apos psp, ma to za 20 min hotovi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 hmm to treba jo, ale nekteri by chteli mejt aspon jeste chvilu tu zaruku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 udelat si USB charge mod je nejednodusi uprava hardwaru na psp fat, ktera existuje... kdo neni lama a umi rozdelat apos psp, ma to za 20 min hotovi ;) moje rec a charge mod by sem stihnul i za 5minut je fakt nejjednoussi mod na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 parádní tut;)dědek už to koumá:Djá mám teď dvd.Doufám že je to už v tutoriálech?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasr. Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 hm když sme utoho kolik na ten usb port mužu narvat V ? mám tady starou baterku z notebooku ale je strašně pokuchaná takže nevim parametry ale skoušet semě to nechce ( sorry sem strašně dumb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 hm když sme utoho kolik na ten usb port mužu narvat V ? mám tady starou baterku z notebooku ale je strašně pokuchaná takže nevim parametry ale skoušet semě to nechce ( sorry sem strašně dumb ja si myslim ze by to tech 10 melo vydrzet kdyz mam zapojene usb a normal nabjecku ta je to taky 10 a zije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasr. Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 ja si myslim ze by to tech 10 melo vydrzet kdyz mam zapojene usb a normal nabjecku ta je to taky 10 a zije dobře vyzkóšám vyzkóšám pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Přidán návod na fat/slim přes zdířku na nabíječku :D :thumbup: dofam ze se to bude hodit víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.