Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde sosat hry a jdou i dlc + addony?

Cassi

Otázka

Zdravím lidi, obracím se s dotazem který zde nemůžu najít... nebo jsem fakt slepý... ale zajímalo by mě kde nejvíce nasávate hry na xbox360 flashnuty ( hlavne teda XGD3).

A také by mě zajímalo jestli se dají nějak někde zdarma stahovat dlc a různe doplnky které jsou na live za peníze?

Předem díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

Použij Google nebo Seznam a najdeš mnoho warez for s odkazy na hry i dlc nebo torrenty.

Zde na fóru je zakázáno šířit odkazy na warez, proto tu nenajdes žádné linky na hry.

DLC ti na flashnutem Xboxu nepujdou, pokud se nemylim, ale zas můžeš hrát MP.

Pokud bys mel RGH můžeš stahovat ruzne dodatky a DLC ale nemůžeš hrát MP.

Upraveno uživatelem basildon
Odkaz ke komentáři

• 0

no to vim chtel jsem jen tip treba nazev tech stranek nebo do PM... nejake ozkousene weby... je toho tolik že jsem chtěl vědět nějaký ozkoušený víš... aha o těch DLC jsem to netušil tyjo.... :)) no a MP mužu hrát jen s GOLDem že což bych se mohl na to vyprdnout platit za online hrani když na PS3 to bylo zadačo no ni? :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu