Plechtic Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Zdravím konzolisti :) . Mam problem a ten mě dohnal až na tuto stránku a prosím o pomoc vás zkušenější . PS4 mám od vydáni a nebyl žádný problém s psn ale pred 2 tydny jsem se vrátil po měsíci domů a zjistil jsem že není možné se napojit na psn ... žádná odstávka se nekoná . PS me píše ze sluzba muze byt zaneprázdněna s chybou NW-31456-9 nasel jsem si ze to může být problém s pripojením ale restart routeru , konzole nepomáhá a ani na svůj druhý účet se nemohu dostat ... Co je ale zajímavější : Pokud se chci na stránkách přihlásit například z počítače nebo mobilu tak mě to vždy po kliknutí na sign-up napíše hlášku že stránku nelze zobrazit není mozné ani zadat svoje přihlašovací údaje protože tak daleko se prostě nedostanu . Ale pokud to zkusí moje přítelkyně z jejího netu tak vše v pohodě naběhne . Proto se chci zeptat jak to funguje když má někdo ban , dostanete na přihlašovací formulář nebo nikoliv . Přijde mi totiž šílené že bych dostal ban celkove na svou IP a tím pádem všechny účty na pořád . Nebo mě snad nejak vyřadili s tím že jsem nebyl měsíc aktivní . Ban nemá žádné opodstatnění a ja začínám být celkem zoufalý . Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Asi spíš něco s routerem bych tipoval ale nevím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Zkoušel jsi se v ps4 úplně odhlásit a vypnout. Resetovat router, potom zapnout ps4 a přihlásit se ? Jinak bych to pak viděl nejspíš na chybu DNS. To s tím přihlášením na PC mi dělá taky, na nic jsem ale nepřišel kromě toho, že to nefunguje jenom v Chrome. Pokud zapnu anonymní režim nebo změním prohlížeč tak to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 zkus nastavit pripadne natvrdo google dns... kdyby si mel ban tak to hlasi access from your account has been temporary suspended or banned a přijde ti o tom mail a duvod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprto Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Plechtic, mam to same, a stale mi to nejde.Jak si resil svuj problem ? Na podpore mi rekli ze mi musi odblokovat IP adresu, mam i verejnou u ktere je predpoklad ze to v klidu funguje.....Take mi nejde pripojit se na sony u pc.U kamose se take pripojim a on u me ne.Popr. jak jsi nastavil router ? Mam Tp-link, virtualni servery mam taky nastaveny a nic. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprto Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 A divny je do PS store a do web. prohlizece v konzoli se dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.