Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ride


Evok

Recommended Posts

Motorky musej bej na PS4 určitě super,ale mě udivuje ten nezpracovaný potenciál historie formulí.V Mafia 1 byly na konci ty staré s čumákem a to bylo docela zajímavé,kdyby někdo udělal tyhle historické formule se současnou grafikou a detailem pro poškození to by bylo.V těch čb dokumentech to většinou vybuchlo a shořelo.To je pořád 20 a 21 století,dokola.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušel jsem demo a musím říct, že mě to bavilo. Připadalo mi, že mají dobře zvládnutou AI (zkoušel jsem tuším nějakou stření obtížnost) Nemám moc rád závodní hry, kdy je auto/motorka hráče o 100% rychlejší a lepší než AI soupeře a závod pak probíhá tak, že člověk v jedné zatáčce předjede 4 lidi najednou, pak po chybě zase klesne, pak za 3 sekundy předjete 5 lidí, po pádu klesne, pak je během jednoho kola zpátky první atd.

Mám rád závodní hry, kdy ten průběh není tak šílený, ale je reálnější a takových her moc není. Hrál jsem to demo jen chvíli, ale připadalo mi, že tady to bylo fakt fajn. Ale do plné asi nepůjdu, protože mám už na hraní bohužel strašně málo času a tak se dostanu jen ke hrám, na které se fakt nejvíce těším a na jiné čas nezbyde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu