Evok Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2015 Tak co na to říkáte? Hrál jsem demo a docela mě to bavilo, případá mě to jako Driveclub na dvou kolech :) Citovat
kruta Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Zatím jsem koupil akorát na Steamu. Máte někdo PS4 verzi? Docela bych jí bral, klidně i bazarovku. Citovat
aaischa Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2015 na ps3 to je "free" zas tak me to nenadchlo, vic me laka motorcycle club ... na store odlozeno na 10/4 Citovat
kruta Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2015 Ten Ride je zadarmo na PS3? To je asi jen trial co? Citovat
aaischa Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2015 "zadarmo" ne zadarmo .. :) mel sem na mysli The Ride - PS3 Dulplex.... jednoduše to stahnout z torentů nebo tak :) ale je to prilezitost zkusit si plnou a zvazit nakup plny verze na ps4... ac sem motorkar tak tohle me tolik neoslovilo Citovat
kruta Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2015 Aha, tak já to mám už koupené na Steamu na PC a tam to vypadá parádně. Graficky tedy špice, ovladatelnost je o zvyku a na těžší obtížnost je to celkem výzva. Takže já jí asi beru i na PS4 :) Citovat
aaischa Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2015 chce to urco zvyk :) me to zatim nejak nepreslo do kuze co se ovladani tyce ale treba se to zlepsi :) Citovat
flesh light Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2015 Motorky musej bej na PS4 určitě super,ale mě udivuje ten nezpracovaný potenciál historie formulí.V Mafia 1 byly na konci ty staré s čumákem a to bylo docela zajímavé,kdyby někdo udělal tyhle historické formule se současnou grafikou a detailem pro poškození to by bylo.V těch čb dokumentech to většinou vybuchlo a shořelo.To je pořád 20 a 21 století,dokola. Citovat
Molda22 Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 Zkoušel jsem demo a musím říct, že mě to bavilo. Připadalo mi, že mají dobře zvládnutou AI (zkoušel jsem tuším nějakou stření obtížnost) Nemám moc rád závodní hry, kdy je auto/motorka hráče o 100% rychlejší a lepší než AI soupeře a závod pak probíhá tak, že člověk v jedné zatáčce předjede 4 lidi najednou, pak po chybě zase klesne, pak za 3 sekundy předjete 5 lidí, po pádu klesne, pak je během jednoho kola zpátky první atd. Mám rád závodní hry, kdy ten průběh není tak šílený, ale je reálnější a takových her moc není. Hrál jsem to demo jen chvíli, ale připadalo mi, že tady to bylo fakt fajn. Ale do plné asi nepůjdu, protože mám už na hraní bohužel strašně málo času a tak se dostanu jen ke hrám, na které se fakt nejvíce těším a na jiné čas nezbyde. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.