Tweeety Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Ahoj, dostal jsem sluchatka.. na e-shopu odkad jsou koupeny, pisou ze to jsou sluchatka k psp slim, ale nefunguje mi dalkove ovladani.. nevite nekdo co s tim? nebo kde je pripadne chyba? Dekuju..:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Ahoj, dostal jsem sluchatka.. na e-shopu odkad jsou koupeny, pisou ze to jsou sluchatka k psp slim, ale nefunguje mi dalkove ovladani.. nevite nekdo co s tim? nebo kde je pripadne chyba? Dekuju..:roll: jesli se nahodou nespletli a nejsou na fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 jesli se nahodou nespletli a nejsou na fat to by je ani nezapojil do psp... je tam jiný konektor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Jedine se asi mohli splest, dalkove ovladace Slim vs Fat nejsou kompatibilni. Takhle vypadaj ty pro Slim: a takhle pro FAT: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tweeety
Ahoj, dostal jsem sluchatka.. na e-shopu odkad jsou koupeny, pisou ze to jsou sluchatka k psp slim, ale nefunguje mi dalkove ovladani.. nevite nekdo co s tim? nebo kde je pripadne chyba? Dekuju..:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts