Tweeety Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Ahoj, dostal jsem sluchatka.. na e-shopu odkad jsou koupeny, pisou ze to jsou sluchatka k psp slim, ale nefunguje mi dalkove ovladani.. nevite nekdo co s tim? nebo kde je pripadne chyba? Dekuju..:roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AHA! Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Ahoj, dostal jsem sluchatka.. na e-shopu odkad jsou koupeny, pisou ze to jsou sluchatka k psp slim, ale nefunguje mi dalkove ovladani.. nevite nekdo co s tim? nebo kde je pripadne chyba? Dekuju..:roll: jesli se nahodou nespletli a nejsou na fat Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 enginehead Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 jesli se nahodou nespletli a nejsou na fat to by je ani nezapojil do psp... je tam jiný konektor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lexicon Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Jedine se asi mohli splest, dalkove ovladace Slim vs Fat nejsou kompatibilni. Takhle vypadaj ty pro Slim: a takhle pro FAT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Tweeety
Ahoj, dostal jsem sluchatka.. na e-shopu odkad jsou koupeny, pisou ze to jsou sluchatka k psp slim, ale nefunguje mi dalkove ovladani.. nevite nekdo co s tim? nebo kde je pripadne chyba? Dekuju..:roll:
3 answers to this question
Recommended Posts