EliteGamerSVK Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2015 Poradíte mi pls aký je najlepšie zvoliť región na konzole, aby bol čo najväčší výber hier zo store? Poprosím o vyjadrenie čo najviac užívateľov.. Vďaka.. Citovat
0 honzAK1468628136 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2015 Pouzivam cze od dob 360 kdy mi nesel us region a platba kartou. Nejak to neresim, ani nepocituju nejaky nedostatky s cze regionem. Citovat
0 Bartiik44 Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2015 já používám spíš US (united states) protože tam je lepší přehled slev a Games/Deals with gold :) a především jsou ve store všechny dema a zkušební verze.. když dám český region tak se nedozvím co je v Deals With Gold, co se dá zdarma vyzkoušet přes víkend (naposledy Dragon Age) a hlavně v českém storu je jen část demo verzí. Na CZ region přepínám v podstatě jen když něco platím/kupuji :) Citovat
0 EliteGamerSVK Odesláno Duben 1, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 Mal som doteraz SK región na ktorom v týchto zľavách stála hra Lego Marvel Super Heroes 10€.. Prepol som sa do CZ regiónu a tam táto istá hra stála po prepočte 7,20€.. Je to dosť divné že je medzi tým taký rozdiel.. Citovat
0 Bartiik44 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 myslím že cenové rozdíly jsou kvůli DPH a tak Citovat
Otázka
EliteGamerSVK
Poradíte mi pls aký je najlepšie zvoliť región na konzole, aby bol čo najväčší výber hier zo store?
Poprosím o vyjadrenie čo najviac užívateľov..
Vďaka..
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.