Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nintendo Wii v.4.1E


Chare

Otázka

Zdravím mám pár dotazů ohledně této konzole. Koupil jsem ji s již nainstalovaným softmodem. Ale verze FW konzole je 4.1E. Dočetl jsem se že nejnovější verze IOs, které jsou potřeba ke spouštění nových her (pokud jsem dobře pochopil) Lze nahodit pouze na nejnovějším fw. Nešlo mně třeba COD MW3. Lze provést update konzole bez zálohy nand, či jak se dá postupovat aby se konzole nebrickla? Chtěl jsem konzoli pro děti a taky ji zjednodušit tak aby se po bootu konzole spustil přímo nějaky Herni manager.. Myslíte že by to šlo nějak udělat? Prosím o rady .. :cry:

Díky Ch@re

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ono jde spise o samotny update.. Nakonec jsem to riskl ze updatuju na 4.3. Krome toho ze mne to vse smazalo (homebrew channel atd..) to bylo jasny .. Ale update probehl a ja mam stale verzi 4.1 Zkousel jsem originalni updater co je v nastaveni.. Existuje nejaky update soubor ktery se nahraje treba na kartu nebo tak abych se dostal na verzi 4.3e? :) Neco jako je u xboxu? hledal jsem ale vsude psali pres ten updater.. Potom uz bych pouzil navod ktery je tady na foru dost dobre napsany .. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu