Teerry Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2007 lidi a co RESIDENT EVIL 4 to kdyz sem videl na videu docela mne to natchlo protoze grafika je uplne stejna jako na PS2 Citovat
Zavorka Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2007 lidi a co RESIDENT EVIL 4 to kdyz sem videl na videu docela mne to natchlo protoze grafika je uplne stejna jako na PS2 podle mě není na psp:blink::psp_smiley: Citovat
Pípa Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2007 tomb raider anniversary mě ohromil Citovat
shadow.wizard Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2007 Akoze ked chces poriadnu grafiku tak urcite siahni po tychto hrach: Daxter Ratchet & Clank: Size Matters Tekken: Dark Ressurestion GTA: Vice City Stories GTA: Liberty City Stories Syphon Filter: Logan's Shadow Syphon Filter: Dark Mirror The Warriors Chili Con Carnage God of War: Chains of Olympus (zatial DEMO) Citovat
Kenny03 Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2007 Tekken DR bez debat,ale pak mne hodne uchvatil Warhammer 40k Squad Command, u toho travim uz 13den temer nepretrzite parby :) Vazne uzasna hra pro kohokoliv kdo ma alepon trosku rad taktiku a premylseni. A God of War je kategorie sama pro sebe,to bude pecka. Je i spousta dalsich her co urcite nezklame,ale uz tu byli jmenovany a nema cenu se opakovat :) Citovat
AlexXx Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2007 Tak zrovna nejni nejlepší, ale simsni jsou taky dobry ne? Citovat
darkness gale Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 zatial som hral len par hier,ale SSX on tour ma velmi bavilo.V grafike podla mna urcite prekvita Midnight Club 3 Dub edition.A este Loco Roco-jednoducha pekna grafika a perfektna hratelnost Citovat
wwwwolf Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 no najviac ma zaujalo z toho co som hral-po hracej a grafickej stranke..: 1.GTA-hlavne VCS 2.NFS-hlavne carbon 3.Daxter a kopec dalsich Najviac ma sklamali..a uz si nedam na kartu- 1.TDU-test drive... 2.midnight club 3,dub edition 3.uz neviem:roll: Citovat
darkness gale Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Teraz som si dal na pamäťovku GTA:VCS.Musim uznat,ze fakt perfekt hra.Ale chystam sa na FF:VII Crisis Core-som zvedavy,ake to je Citovat
jigga77 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 me osobne se teda manhunt 2 jevi jako nejlepsi psp hra, jak vizualne, tak graficky i hratelnosti, ale samozrejme je to vec nazoru, treba grafika u tomb raidera se mi nelibi :D Citovat
kruta Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 Call od Duty,PES 6,Gta:Vcs a MOH2...:) Citovat
Noxx Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 nejlepsi grafika se mi jeví u: *Chili con carnage - nadherna grafika, absolutne plynulý framerate *GTA - u VCS sem mel malicko záškuby (ale asi jen 2x) *loco roco - proste nema chybu *Syphon filter - hral sem jen dema *killzone liberation *MGS:portable ops - mirne horsi textury prostredi ale postavy jsou dokonalé...(specialne snake) Citovat
enginehead Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 Worms jsou uplně užásný. Citovat
Noxx Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 Worms jsou uplně užásný. jaja worms jsou dost pekne vypadajici, akorat dyz je clovek nema s kym hrat v multaku tak sou krapet nuda.... :psp: Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 Bleach: HeaT the Soul 4! - fakt graficka bomba.... Citovat
enginehead Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 jaja worms jsou dost pekne vypadajici, akorat dyz je clovek nema s kym hrat v multaku tak sou krapet nuda.... :psp: ja hraju vždicky za oba týmy :D Citovat
h0mer Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 Mě se graficky nejvic libilo NFS Most Wanted a pak asi nhl 07 :-) Citovat
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 nejlepsi grafika se mi jeví u:*Chili con carnage - nadherna grafika, absolutne plynulý framerate *GTA - u VCS sem mel malicko záškuby (ale asi jen 2x) *loco roco - proste nema chybu *Syphon filter - hral sem jen dema *killzone liberation *MGS:portable ops - mirne horsi textury prostredi ale postavy jsou dokonalé...(specialne snake) mimochodem, dík za squely prispevek .. ne jenom todle je super:-) Citovat
darkness gale Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2007 tiez musim potvrdit NFS MW.Teraz ho hram a grafika je pekna aj s hratelnostou Inak FF:VII Crisis Core je tiez graficky velmi pekne(radsej nevravim o hratelnosti,ktora je az dokonala) Citovat
crackhorse Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 Juiced 2 , Manhunt 2 , WipEout Pulse , Warhammer 40,000 Squad Command , Medal of Honor Heroes 2 , Silent Hill Originstady na foru ke stažení a na Metal Gear Solid Portable Ops si zapoměl Citovat
Teerry Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 lidi chci se zeptat jestli je naka hra podobna GOD OF WAR protoze takovy mrskacky jsou na psp dobre hratelny tak jestli neco takovyho je tak zaslete link budu vam moc vdecny PS:Vsem dekuji za vase prispevky...:) Citovat
Noxx Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2008 lidi chci se zeptat jestli je naka hra podobna GOD OF WAR protoze takovy mrskacky jsou na psp dobre hratelny tak jestli neco takovyho je tak zaslete link budu vam moc vdecny PS:Vsem dekuji za vase prispevky...:) ano god of war je hrozne podobny princ z persie... a pak taky trochu killzone Citovat
Darius15 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2008 tak me celkem bavi GTA VCS tekken taky jde a bavi me demo GoW premyslim o originalce Citovat
Sanchez Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2008 podle mě je GoW dost podobný hře Crash:The Titans... Ne prostředím ale typem hry a trochu i hratelností(GoW má lepší).Mimochodem v Crashovi je taky krásně propracovaný prostředí-určitě stojí za to ho vyzkoušet:) mě chytnul dost... ano god of war je hrozne podobny princ z persie... a pak taky trochu killzone btw prince of persia je spíš o tý akrobacii atd...Nemáš takovej destruktivní pocit jako u GoW:). Citovat
GameEs Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2008 Nej hra - Final Fantasy 7: Crisis Core.. nejlepší příběh, grafika, hratelnost.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.