Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Bloodborne nebo Zaklínač 3 ?

shark.sea

Otázka

Zdravím, Rozmýšlel jsem na koupi těchto her. Objednal jsem bloodborne, protože se mi líbí v jaké prostředí se hra odehrává a že tato hra dostala vysoké hodnocení v recenzích. Včera jsem náhodou narazil na youtube na trailer Zaklínače 3. Pak jsem mrkl na stručný popis hry na jednom gameshopu a říkají že hrací doba má být až 200h. a že se to bude odehrávat v otevřeném světě plným dobrodružství, úkolů, různých příšer atd. Tak jsem objednávku Bloodborne zrušil a objednal Zaklínače 3. Myslíte si že jsem udělal blbost a že hra Zaklínač 3 nebude tak dobrá jako Bloodborne??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Na deb.ilní otázku deb.ilní odpověď - kup obě, obě jsou (anebo budou) herní skvosty.
Kdybych vydělával 30000kč mesíčně tak si koupím hry obě a nebudu tady psát jak píšeš ♥♥♥♥♥ní otázky. Měl by ses trochu zamyslet nad svým chováním!! Já jsem se slušně zeptal a chtěl jsem jen znát názor druhých toť vše!!
Odkaz ke komentáři

• 0
udelal si blbost mel sis nechat bloodborne a mezitim ho dohrat a zaklinac vychazi az 19. kvetna to mas jeste 2 vyplaty 750kc z jedny vyplaty snad usetris a kdyby ne bloodborne muzes prodat a nebo dat na protiucet
Tak jsem objednávku na Bloodborne obnovil :cheesygrin: a na Zaklínače zrušil!! :roll: Neměl jsem nic takového v plánu ale kámoš do mě furt hučel že dělám chybu že mám jít do zaklínače! :D Příště se budu řídit svým instinktem k čemu mě to víc táhne! a jsem rád že zvítězil Bloodborne a už se neskutečně těším až si to zahraju. :bash: Upraveno uživatelem shark.sea
Odkaz ke komentáři

• 0

No jo to je tak jak člověk neví co chce :) Ale základ je prostě na nikoho nedat neposlouchat druhé a řídit se podle sebe! mě se strašně líbil The order 1886 v jakém prostředí se to odehrávalo a proto se moc těším na Bloodborne. A libcenko na prodejně u nás to bylo v poho šlo to přes centrálu ty maily takže to bylo OK!! :cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
No vidis, za mesic dohrajes a prodas a muzes koupit i zaklinace a mas po problemu:cheesygrin:
No nevím jestli to za měsíc dám tu hru.8) Kdysi jsem hrál na PS2 GOW a Castlevania LOS takže nemám s RPG hrama moc zkušenosti a Bloodborne je pro mě taková VÝZVA takže vůbec nevím jak se s takovou hardcore hrou poperu. :bash: :cheesygrin: myslím že jí budu mít na trochu delší dobu. Jak jsem viděl ty Bossy obrovské tak jsem si říkal že to bude mazec. A teď jsem si zrovna taky vzpomněl že v Castlevanii 1 byl taky jeden obrovský boss po kterém si házel ty balvany a potom si musel na něho vylézt. Našel jsem to na youtube tady
to se mi tenkrát líbilo. :)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu